CSM Oradea castiga Turneul de Calificare, cu trei victorii si se califica mai departe in turul trei al Ligii Campionilor la Polo !

| 0 comments

In weekend la Oradea s-a desfasurat un turneu de calificare la polo, contant pentru calificarea in turul trei al Ligii Campionilor. La turneu au fost prezente CSM Oradea (campioana Romaniei), Szolnok (vicecampioana Ungariei), Marseille (campioana Frantei) si Duisburg (campioana Germaniei).

Oradea a trecut de toate trei cele echipe si s-a calificat mai departe, de pe locul 1. Bravo Oradea! Putini se asteptau sa batem Szolnok, care e o forta in Europa. HAI ORADEA! HAI CSM!

Trebuie sa recunoastem ca am avut noroc cu cei doi sarbi, veniti in vara, Vojislav Cupic, care a fost golgheterul echipei si cu portarul Gojko Pijetlovic, care a fost magnific. N-a avut Oradea asa jucatori pana acuma. In turul trei vom da peste Sintez Kazan (Rusia), echipa care a pierdut in fata campioanei Frantei, in primul turneu de calificare. La Oradea se va juca pe 26 octombrie, iar in Rusia pe 9 noiembrie. HAI Oradea! Hai cu grupele!

Poze Oradea vs Duisburg (15-13)

dannyCeva1's csm oradea vs duisburg polo liga album on Photobucket

Poze Oradea vs Marseille (12-10)

dannyCeva1's csm oradea vs marseille polo liga album on Photobucket

Poze Oradea vs Szolnok (10-9)

dannyCeva1's csm oradea vs szolnok polo liga album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.