Comparatii tampite intre domenii, care n-au nici o legatura unul cu altul, la care noi pune botu – ep 2 !

| 0 comments

In doua zile costurile de intretinere s-au ridicat de la 300 de ron, la 370 de ron. Nu e ciudat? Ce le place sa manipuleze lumea, si majoritatea pun botu grav de tot. Aceste costuri sunt umflate, pentru a creea confuzii si discutii.

Daca tot va plac comparatiile, hai sa le facem, ca vad ca n-am de ales. Si chiar daca ar fi prinderea si castrarea 340 ron… un copil primeste 42x12lunix16 ani = 8064 ron. Prinderea si castrarea se face o data. Legat de intretinere, nici eu care am avut caine de rasa nu cheltuiam chiar atata pe luna, cu el. Si ii luam oase cu carne de multe ori. In schimb la maidanezii tinuti in adaposturi se pot lua boabe uscate cu tona si ies mult mai ieftin.

Nu-mi plac comparatiile astea, dar ma enerveaza cifrele astea umflate, puse din burta. Cum ziceam si acum doua zile. Exista bani pentru toti, doar sa vrem, sa ne intereseze si sa nu-i mai lasam pe altii sa-i bage in buzunar. Nu conteaza in ce ordine se resolva problemele, conteaza sa se rezolve toate. Treziti-va o data! Din prostiile astea au de suferit copiii si animalele.

comparatiitampiteep2_zpsf92900f8

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.