Cica din 2014 toti romanii vor fi obligati sa-si declare averea !

| 0 comments

Cica din 2014 toti romanii vor trebui sa-si depuna declaratii de avere, indiferent daca sunt angajati la stat sau la privat. Vom fi obligati sa depunem declaratii anual cu toate veniturile, cheltuielile, dar si bunurile pe care le detinem.

In afara de case, terenuri, masini, bijuterii sau obiecte de arta in valoare de cel putin 15 000 de ron, animale de rasa cu o valoare de cel putin 15 000 de ron, conturi sau depozite bancare cu o valoare nespecificata sau orice alte bunuri cu o valoare mai mare de 10 000 de ron. Romanii ar urma sa isi declare si politele de asigurare pe care le au incheiate, altele decat cele auto, dar si cheltuielile personale sau cheltuielile cu persoanele aflate in intretinere si datoriile.

Eu unul n-am sa fac acest lucru, pana mai marii nostri vor face la fel si o vedem si noi tot ce au. Ma judec cu ei ani de zile si le arat ca o sa castig. S-a ajuns la chestiile astea pentru ca suntem fraieri, pentru ca nu facem nimic, pentru ca ne frica si lene sa facem ceva, pentru ca nu-i luam pe sus. Ne meritam soarta. Nu e o masura anticoruptie, ci un sistem de monitorizare a oamenilor simpli. Cica in alte tari prin aceste declaratii se fac reduceri de impozit. La noi nu cred ca se pune vorba de asa ceva.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.