Fabrica Opel de la Russelsheim, un oras mai mic !

| 0 comments

Acum doi ani am fost la Salonul Auto de la Frankfurt, iar la intoarcere am fost invitat de catre cei de la Opel sa vad Fabrica de la Russelsheim.

Din pacate am fost prea aglomerat atunci si n-am putut sa scriu despre acest lucru, ba chiar recunosc, am si uitat. Sa-mi fie rusine.

Fabrica Opel de la Russelsheim este una dintre singurele constructii, care m-a impresionat pana acum. Pe langa ca este imensa, mai si produce multe automobile cu o tehnologie de ultima ora. Fabrica este ca un oras mai mic, cu multe cladiri, strazi, indicatoare. Aici se fabrica nu mai putin de 60 de automobile pe ora, din care 20 sunt modelul cu cinci portiere Opel Astra si 40 Opel Insignia. Ambele sunt dezvoltate cu ajotorul programului “German engineering” si produse cu ajutorul Global General Motors Manufacturing System, sistemul standardizat de productie, ce ofera calitate si eficienta.

La final de linie, fiecare automobil este testat separat prin testarea cu jetul de apa, unde se verifica etanseitatea imbinarilor si pe un drum plin de denivelari. Daca se aude cel mai mic zgomot suspect, automobilul este intors pentru remedierea problemei.

Intr-un cuvant, impresionant. Sa-i fi vazut pe muncitorii nemti cu cata seriozitate lucreaza. Mai jos cateva cadre. Scuzati calitatea, eram chiar la inceput cu fotografia.

dannyCeva1's fabrica opel russelsheim 2011 album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.