Cum sa-ti bati corect nevasta !

| 1 Comment

Acum o saptamana a aparut pe net un filmulet, preluat dintr-o emisiune araba, de la televiziunea TV Al-Nas. Discutia celor doi barbati, moderatorul si clericul Sa’d Arafat e despre “cum sa-ti bati nevasta corect”.

La musulmani barbatii n-au nici o problema cu bataia femeilor, pentru ca cica asa a lasat scris profetul Muhammad. Clericul declara ca “Allah a binecuvantat femeia cu bataia”, doar ca trebuie s-o faci corect :))

– daca o bati nu-i da in fata
– daca o bati n-o injura
– daca o bati n-ai voie sa o ranesti, sa-i rupi oasele, sa-i scoti dintii sau sa-i ranesti ochii
– daca o bati nu ridica mana sus, fa-o de la piept
– daca o bati nu-i lasa semne (poti folosi si un obiect)

Va dati seama cata minte le trebuie la astia? Eu unul nu sunt de acord deloc cu batutul femeii, dapoi cu regulile astea tampite.

One Comment

  1. Nu-mi veni a crede ce-ai scris in articol, asa ca am vizualizat si filmuletul. Pana la capat. De remarcat ca bataia este permisa numai in cazul in care femeia refuza sa se culce cu barbatul [sau refuza in mod repetat sa se culce cu barbatul]. Daca ii acuzam pe musulmani pentru asta suntem ipocriti. Problema asta n-a fost rezolvata nici de [cei autodeclarati] crestini, nici de atei… de nimeni… unii bat femeia, indiferent daca au sau nu un zeu, indiferent daca zeul lor le permite sau nu asta; iar cand femeia nu este batuta, rezolva problema ducandu-se la altele… desigur, fara a striga in gura mare ca se duce la altele… unii le numesc pe altele “curve”; personal m-am oprit sa mai judec oamenii… cand vorbim de categorii sociale, etnice sau religioase, nici unii, nici altii nu-s mai buni…

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.