Poze: HCM Baia Mare a castigat Cupa Romaniei la Handbal Feminin, de la Oradea !

| 0 comments

Luni, marti si miercuri s-a desafasurat in premiera la Oradea, Cupa Romaniei la Handbal Feminin. La eveniment Oltchim RM Valcea (campioana Romaniei si semifinalista Ligii Campionilor), HCM Baia Mare (ocupanta locului 2 in campionat), U Jolidon Cluj (participanta in Liga Campionilor), HC Zalau (semifinalista Cupa EHF), Corona 2010 Brasov, HC Dunarea Braila, HCM Roman si CSM Bucuresti.

In sferturi s-au intalnit HC Dunarea Braila vs HC Zalau (27-24), CSM Bucuresti vs U Jolidon Cluj (35-34), HCM Roman vs HCM Baia Mare (28-31) si Oltchim RM Valcea vs ASC Corona 2010 Brasov (40-41, dupa loviturile de departajare). In afara de Baia Mare, toate au fost surprize, in special victoria Coronei Brasov in fata mai titratei Oltchim. Fetele de la Oltchim au jucat foarte prost si de aceea au pierdut. Au tratat meciul la misto si de aceea au pierdut. Nu se poate da vina doar pe Bulatovic, care a ratat de la 7 metri.

In semifinale s-au intalnit Corona Brasov vs Dunarea Braila (28-20) si CSM Bucuresti vs HCM Baia Mare (27-35).

Finala a fost castigata de baimarence, dupa ce le-au eliminat deloc usor pe brasovence (26-33). Astfel Corona Brasov va beneficia de locul in Cupa Cupelor, pentru ca Baia Mare va juca in Liga Campionilor, datorita locului ocupat in campionat.

N-am inteles de ce au pus turneul la inceputul saptamanii. Lumea a lucrat si de aceea sala a fost aproape goala, cu exceptia finalei. Sa nu uitati de meciul nationalei Romaniei contra Slovaciei, din 8 iunie, care se va desfasura tot la Oradea si va avea miza calificarea la CM din Serbia 2013. HAI ROMANIA!

dannyCeva1's cupa romaniei handbal feminin oradea 2013 album on Photobucket

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.