Clujeanca Teodora Albon a condus finala Ligii Campionilor la fotbal feminin !

| 0 comments

Cred noi visam de mult la ziua cand un roman va arbitra o finala de Liga Campionilor la fotbal masculin sau macar sa fie in top, tot timpul. Arbitrii nostri, cel putin generatia asta n-o sa ajunga prea curand acolo, pentru ca sunt ocupati cu alte lucruri.

Insa la feminin, clujeanca Teodora Albon ne face mandri ca suntem romani, pentru ca a ajuns sa arbitreze o finala de Liga Campionilor la fotbal feminin, sport, care a luat amploare mare in ultimii ani. Teodora Albon a arbitrat meciul dintre Wolfsburg si Lyon, partida, care s-a terminat 1-0, cu ajutorul unui penalty acordat corect de romanca noastra.

Clujeanca a fost laudata si de presedintele UEFA, Michel Platini, dar si de presedintele comisiei de arbitri pe Europa, Pierluigi Collina si fostii mari arbitri, Hugh Dallas si Marc Batta. Ea a declarat ca s-ar baga niciodata la un derby Dinamo – Steaua si bine face. Speram ca la Campionatul European de Fotbal Feminin din Suedia sa faca o treaba foarte buna si sa ajunga sa arbitreze finala! BRAVO!

Cu băietii e mai greu, mai ales in Romania. Ei ne mai înjura, pe cand fetele sunt mai fair-play, a declarat Teodora Albon

teodoraalbon_zpsc5d34095.jpg"

poza prosport.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.