De ce sa mergeti la Oradea Business Days !

| 0 comments

In 3, 4 aprilie la Oradea se va organiza un eveniment, de la care nu va trebui sa lipsiti sub nici o forma. Trebuie sa va schimbati programul si va puneti in agenda Oradea Bussiness Days, de la Hotel Ramada. La Oradea se organizeaza foarte rar acest tip de eveniment.

In cadrul Oradea Business Days vor avea loc conferinte si workshop-uri pline de informatii foarte importante si pozitive, pe mai multe domenii, care sigur ne vor ajuta in viata, daca stim cum sa le “rumegam”. AICI va puteti inscrie si veti putea alege in functie de timpul si preferintele voastre.

Conferintele vor fi tinute de oameni de afaceri foarte buni, care au realizat ceva cu adevarat in viata, pana acum, de la care avem ce sa invatam si cu care nu ne intalnim foarte des. Printre ei se vor afla Iulian Sorescu (Associated Partner, Head of Financial Department, Noerr Finance & Tax), Nicu Zegheanu (Trainer & Executive Coach, Life Business Skills), Codruta Nicolescu (Director Executiv, ADeSCO), Adina Rada (Director general si actionar al CG&GC HiTech Solutions), Silviu Hotaran (Managing Director, GKTI Semper Human) samd. Una dintre conferinte va fi tinuta chiar de primarul Oradiei, Ilie Bolojan.

In cadrul evenimentului vor avea parte si sesiuni de networking, care vor avea ca scop dezvoltarea spiritului si cultura de bussiness networking.

Sa nu uitam nici de o alta parte importanta a evenimentului, si anume “concursuri si tombole”. Participantii la eveniment vor putea participa la concursuri, cu premii foarte valoroase. Extragerile se vor face pe baza chestionarelor de feedback regasite in mapa participantului.

Mai multe pe site-ul oficial

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.