CSM Oradea s-a calificat in semifinalele Ligii Nationale de Baschet si va juca in Cupele Europene !

| 1 Comment

In acest weekend s-au desfasurat la Cluj meciurile 3 si 4, din cadrul sfertului de finala a play-off-ului Ligii Nationale de Baschet, dintre CSM Oradea si U Mobitelco Cluj (campioana in 2011). Dupa meciurile 1 si 2, de la Oradea, unde a fost egalitate ambele echipe aveau nevoie mare de victorie, ca sa-si garanteze calificarea in semifinale.

Oradea s-a impus in ambele partide (64-72 si 71-73), iar prin asta a dovedit ca este o echipa foarte puternica, iar adeversarii trebuie sa se teama. In semifinale CSM Oradea va intalni campioana en-titre, CSU Ploiesti, care a trecut in semifinale de BC Timisoara cu 3-0. Ploiestenii sunt puternici, dar baietii lui Achim ne-au demonstrat ca se poate, cand se mobilizeaza. Primele doua meciuri se vor disputa pe 1 si 2 mai la Oradea, iar urmatoarele doua pe 8 si 9 mai la Ploiesti. Decisivul, daca va fi nevoie se va disputa pe 12 mai la Oradea. Asesoft nu uita, va veni si ziua ta! Prin aceasta calificare CSM Oradea si-a rezervat participarea in Cupele Europene, mai precis FIBA EuroChallenge, pentru ca Gaz Metan a castigat Cupa Romaniei si astfel s-a eliberat un loc.

Eu am fost doar la meciul de duminica, si sincer sa fiu nu m-am asteptat sa batem in ambele partide. Sunt mandru ca sunt leu rosu! Cealalta semifinale se va disputa intre Gaz Metan, care a elminat SCM Craiova si BC Mures, care a eliminat pe CSM Bucuresti.

dannyCeva1's u cluj vs csm oradea baschet play off meci 4 album on Photobucket

Mai jos aveti si o filmare cu bucuria de final a jucatorilor si fanilor. Suntem mandri de voi!

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.