Mitingurile secuilor pentru autonomie, o mare vrajeala !

| 0 comments

In weekend a avut loc la Tg Mures un miting pentru autonomia Tinutului Secuiesc, la care au participat cica 5000 de oameni. Miting-ul a fost ORGANIZAT de Consiliul National Secuiesc. Au fost prezenti si liderul consiliului Iszak Balasz si idiotul de Laszlo Tokes, liderul Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania. Cica cei din UDMR n-au fost prezenti, dar eu sunt sigur ca si ei au fost in spatele acestei miscari. Probabil n-au fost prezenti, ca sa se scoata… Miting-uri s-au facut si Ungaria (Budapesta, Szolnok, Keszthely si Sarospatak), Anglia (Londra), Austria (Viena), Finlanda (Helsinki), Olanda (Haga), Germania (Munchen), Suedia (Stockholm), Elvetia (Zurich), SUA (Washington, in apropiere de Casa Alba, New York, Cleveland, Los Angeles) si Canada (Toronto si Ottawa).

Eu zic ca aceste miting-uri sunt o mare vrajeala si pentru a-i intarata si mai tare pe romani. Acei 5000 de oameni sunt sigur ca sunt rude, prieteni ai celor din partide plus oameni platiti. Daca va uitati sunt foarte multi batrani la miting-uri. Pe cei mai multi dintre secui nici nu-i intereseaza chestiile astea. Sunt sigur de asta.

Noi romanii si ungurii trebuie sa fim uniti si sa-i luam pe sus pe astfel de idioti. Nu trebuie sa ne lasam prada nici macar o clipa. Asa cum atatea natii pot coexista civilizat intr-o tara, asa putem si noi!

mitingsecui_zpsee0c7a4f.jpg

poza evz.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.