Deocamdata nu meritam sa intram in spatiul Schengen, indiferent cine e la conducere !

| 3 Comments

Acum cateva zile Germania a anuntat oficial, ca se opune intrarii Romaniei, in spatiul Schengen. De ce? Pentru ca le e frica, ca rromii/tiganii vor ajunge peste tot, si va creste concurenta la locurile de munca.

Ieri sau alaltaieri si Finlanda si-a anuntat aceasta pozitie.

Cei din PD-L si cei din USL au inceput sa se acuze unii pe altii, iar lumea se vaita ca actuala guvernare a facut “posibila” acest lucru.

Eu zic de degeaba ne vaitam, mai bine ne-am uita ce putem repara, iar in viitor sa fie mai ok. Noi singuri ne-am facut imaginea pe care o avem, prin faptul ca nu stim sa fim uniti, alegem ca si conducatori oameni de tot rahatul, iar multi dintre romani, care pleaca pe alte meleaguri ne fac de ras. E mai usor sa aruncam vina pe altu, decat sa ne uitam in oglinda, si sa zicem “da ma, toti suntem de vina”. Deocamdata, oricine vine la conducere, nu meritam sa intram in spatul Schengen.

Astept si parerea voastra.

Schengenn_zps91c81360.jpg
cele cu albastru sunt deja in spatiu, cele cu verde vor sa adere

3 Comments

  1. Prietene, sunt in Germania de mai bine de o luna. E tara plina de turci, romani si rusi. Iti spune eu, nici la ei nu e mai roza situatia. Cat despre frica lor de rromi si romani, au ei probleme mai serioase. Adevarul e, ca indiferent unde suntem, reusim sa ne sapam unii pe altii si sa ne facem de rusine. Nu suntem civilizati iar aici, asta e cuvantul de baza. Eu zic ca e mai bine ca nu intram. Cand o sa ne vedem de treaba noastra si o sa iesim din propriul rahat, nu o sa mai pupam cururile altora, atunci putem avea pretentia sa intram in rand cu restul Europei.

  2. nu are nici o leg schengen cu tiganii. ( nu ca n-ar fi ei o problema ).e vb de coruptie, instabilitatea granitelor etc, si bineinteles de atitudinea celor care au condus si conduc tara.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.