108 camere de supraveghere montate prin Oradea !

| 0 comments

Primarul Ilie Bolojan a anuntat ieri intr-o conferinta de presa ca prin Oradea s-au montat 108 camere de supraveghere, pentru a mentine siguranta pe domeniul public.

Prima etapa a acestui proiect privind supravegherea video a municipiului a constat în achizitia a 42 de camere video profesionale de tip dome si speed dome cu softul aferent, care au fost deja montate in zone de interes public, precum intrarile in municipiu, centura, zona Piata Unirii, zona Teatrului Regina Maria, Cimitirul Municipal, Podul Densusianu, Pod Sovata etc.

Cea de-a doua etapa a presupus transferul a 64 de camere video montate anterior (perioada 2007-2010) de la dispeceratele IPJ Bihor si Politia Locala la dipeceratul nou amenajat la Politia Municipiului Oradea. Aceste camere sunt montate in zone precum: Gutenberg, str. Republicii, Pasaj Vulturul Negru, Magazinul Crisul etc.

Eu unul vad ca astea au fost montate, pentru a ne monitoriza. Ma simt ca un “sobolan” supravegheat intr-un laborator. Incet, incet se adeveresc filmele. Dar, poate gresesc eu, decideti voi.

camerevideooradea_zps9244de99.jpg

poza ebihoreanul.ro

camerevideooradea1_zpsf6f3e387.jpg

poza bihon.ro

via

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.