Renunt la dorinta de a-i schimba pe oameni !

| 5 Comments

Era o vreme cand imi doream sa ajut pe toata lumea, sa fac in asa fel sa fie bine si ascult pe toata lumea. Mi-am pierdut multe dintre zile si mi-am neglijat familia pentru ca am ascultat problemele multora. Sunt care au ramas cu ceva si apreciaza ce am facut, sunt multi care le-a iesit pe cealalta ureche, chiar daca sfaturile mele i-ar fi ajutat 100%. Sunt prieteni/amici care au apreciat gesturile, sunt altii, care n-au mai dat nici un semn de viata. Chiar nu regret nimic din ce-am facut in viata, decat unele vorbe, care poate nu trebuiau spuse la cald. Atat si nimic mai mult. Toata lumea greseste, dar nu toata lumea stie sa faca diferenta dintre greseli si rautate.

De azi inainte renunt la dorinta mea de a schimba lumea. Sau poate exagerez, deocamdata la dorinta de a-i schimba pe romani, ca nu-i cunosc pe straini. De azi inainte ajut doar pe cine vrea si nu voi mai insista niciodata la nimeni. Fiecare face ce vrea, atata timp cat are peste 18 ani si este vaccinat.

Si nu sunt ceva expert, de care trebuie lumea sa asculte, ci consider ca stiu sa fac diferenta dintre bine si rau, si nu stiu ce inseamna ala orgoliu. Atata tot. Vorba unui intelept: nemuritor si rece. Pace.

5 Comments

  1. si chiar crezi ca te vei putea tine de cuvant? nu de alta, exact aceeasi “problema” o are si subsemnatul…

  2. Da, din doua motive.

    1. Am o fetita acum, nu mai ma pot gandi doar la mine.
    2. E tel scris.

  3. da…este foarte stufos subiectul asa ca mai bine ne stabilim o seara cand avem fiecare 1-2 ore libere si dezbatem…pe mine m-ar ajuta :) bafta

  4. Degeaba vrei tu sa ajuti pe alții. Daca ei nu vor sa fie ajutati. Unii.

  5. @Laura Nu mai vreau sa-i ajut, decat pe cei care se lasa ajutati. M-au ajutat unii sa devin mai indiferent :P

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.