Noi episoade Star Wars din 2015 !

| 0 comments

Cred ca ati auzit ca cei de la Walt Disney, avandu-l ca CEO pe Bob Iger au achizitionat recent una dintre cea mai mare franciza din istorie, si anume Star Wars. Au dat pe ea nu mai putin de 4.05 miliarde de $. Primele cinci filme, mai precis cele doua trilogii vor ramane in proprietatea 20th Century Fox pana in 2020, mai putin A New Hope, care va ramane pentru totdeauana.

Se zice ca din 2015 incolo se vor scoate cel putin trei episoade noi (VII – 2015, VIII – 2017, si IX – 2019), dar acestea nu vor fi continuarea vechii serii. Si nici nu vor semana cu ea, poate doar ca vor avea un context familiar. Vor aparea si personaje noi. Nu am inteles exact ca de la VII sau de la VIII, dar ele vor avea in prim plan povestea unui personaj, ex Yoda, Boba Fett sau Jabba The Hut. Nu se stie exact care vor fi si in ce ordine, dar asta e ideea pana acum.

Chiar sunt curios ce vor scoate, pentru ca eu am fost si voi ramane fan Star Wars pentru totdeauana. Sper sa nu ma dezamageasca J.J.Abrams, cel care a fost desemnat regizor pentru episodul ce va aparea in 2015. Nu de alta, dar se stie ca el e regizorul a doua dintre filmele Star Trek (Into Darkness are premiera anul asta). Cu tot respectul pentru Star Trek, imi place, dar nu vreau sa semene cu Star Wars.

George Lucas a ramas consultant creativ, iar lansarea variantelor 3D pentru episoadele II si III, planificata pentru toamna 2014, a fost amanata.

E una dintre cele mai tari vesti primite. Mi-a facut inceputul de an mai fericit! Asa sa stiti, ca eu daca nu ma uit o data pe an la serie, nu poate trece anul!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.