Romanul nu cunoaste, dar judeca !

| 1 Comment

De ceva timp foarte multi dintre noi au ajuns mare “judecator” de oameni. Si aici nu ma refer la politicieni, vedete, persoane publice, ci la judecarea oamenilor simpli.

Persoanele publice isi asuma un risc, si intr-un fel e normal sa fie judecate, mai ales politicienii, a caror viata “ne-am incredintat-o”. Dar de aici si pana la judecarea unor oameni simpli e mult. Si eu ii mai judec in general pe romani, dar niciodata n-o fac personal, adica pe cineva anume. De ce? Pentru ca nu-mi permit si pentru ca nu-i cunosc. De aceea tot timpul spun “majoritatea” si nu-i includ pe toti, si nici nu dau nume. Sper sa intelegeti ca nu e normal sa judecam pe cineva, atata timp cat nu l-am cunoscut personal sau n-am avut niciodata de-a face cu el.

Legat de blogul meu, daca nu va plac parerile mele, asta este, nu va obliga nimeni sa le cititi. Sunt enspe mii de bloguri in Romania. Eu pe zi ce trece incerc sa devin mai bun, dar nu pot sa multumesc pe toata lumea si nici nu iau inseama toate sfaturile rautacioase. Daca vreti sa-mi dati un sfat, faceti-o ca lumea.

/hartieigienicaromani_zpsd98b6829.jpg

One Comment

  1. Da, noi suntem o tara de care ne arde mai mult de capra vecinului, nu de noi. Criticam pe altii, dar nu ne uitam la noi…cat de prafi suntem!

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.