Manastirile nu accepta persoane cu handicap !

| 0 comments

Aceasta chestie am aflat-o citind un articol, despre Elodia (nu de alta, dar ca sa inteleg totul). Cica Elodia s-ar ascunde intr-o manastire. Uitati ce declara un staret dintr-o manastire de calugari din Prahova.

Cand vrea cineva sa intre in monahie in baza unei cereri se analizeaza trecutul acelei persoane, barbati la manastire de calugari, femei la manastire de maici. La fiecare dintre noi, barbat sau femeie, ni se cere, in primul rand, cazierul judiciar, dar si actele de studii, pe langa altele. Este o selectie destul de riguroasa. In manastiri nu vin persoane cu handicap, nu vin persoane retardate, nu vin puscariasi, nu vin persoane care nu au unde sa isi gasesasca un loc si se refugieze aici. Mai mult decat atat, sa isi ascunda patimile si netrebniciile pe care le-au facut în lume. Selectia este destul de riguroasa.

via

Nu vreau sa comentez, dar parca Mantuitorul ii accepta si pe cei care au gresit… dar de aici si pana la persoane cu handicap e ceva. Poate daca acea persoana doneaza o suma mare de bani o va primi. De fapt sunt sigur. Si uite asa isi mai pierd din credibilitate.

Legat de Biserica Ortodoxa Romana, cred ca ar trebui sa se apuce de construit autostrazi. De ce zic asta? N-au inceput de mult la Catedrala Mantuirii Neamului, dar s-au miscat foarte repede. AICI vedeti in ce stadiu au ajuns. Cica se va construi in 2013, iar cele 400 de milioane de euro se vor duce pe apa sambatei. Suntem unde suntem, si noua ne trebuie catedrala pacii. Nu avem destule.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.