Intimitatea pe internet nu exista !

| 1 Comment

Vorbeam cu cineva acum cateva zile despre niste poze, pe care nu vrea sa le uploadeze pe facebook. Acea persoana, nu-i dau numele, ca sa nu se supere, imi zicea ca are o intimitate a ei, si nu vrea sa se “expuna”.

In primul rand, acele poze erau dragute, si in al doilea rand, cand s-a inscris pe facebook el/ea a renuntat la intimitate, cand a facut contract cu cei de la erdeesh a renuntat la intimitatea calculatorului de acasa. Nu exista asa ceva, numita intimitate pe internet. Nu mai vorbesc de cei care au smartphoane si-si instaleaza enspe mii de aplicatii, care au acces la ce vreti si la ce nu vreti (chiar si la card-uri de memorie, apeluri si mesaje). Binenteles, sunt ilegale intrarile in calculatorul altuia si modificari de poze, si multi nu fac dinastea, deci n-aveti de ce sa va fie frica. N-a zis nimeni sa va puneti poze erotice sau cu strambaturi.

Si in al treilea rand, oamenii au o droaie de drepturi. Daca cineva intra in calcultorul altuia, fara sa-i dea voie, daca cineva modifica o poza in rau, pot sa-i dea in judecata. Si multe altele. Ganditi logic si la rece, nu la disperare. Un An Nou Fericit sa aveti!

One Comment

  1. oricum, nu doar pe internet nu mai avem intimitate, pe oriunde stam…daca vorbim pe telefon, daca mergem in parc…etc

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.