Romania, 11 medalii la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis din Ungaria !

| 0 comments

Recent s-a desfasurat la Harkany, Ungaria, Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis, la care au participat sportivi din 11 tari, precum si cativa din Romania antrenati de bihoreanul Vasile Sorean si clujeanul Daniel Sasarman. Sportivii au participat la 11 probe (masculin si feminin seniori la simplu, dublu si triplu, juniori simplu, dublu si triplu si mixt, dublu si triplu).

Se stie ca de cativa ani Romania domina acest sport, iar acest lucru s-a concretizat si acum, Romania, obtinand 11 medalii. Opt reprezentanti sunt de la CS Tengo Salonta (sapte jucatori si un antrenor).

George Bobis (CS Tengo Salonta) este acum triplu campion mondial de simplu dupa victoria contra sportivilui din Croatia. El a mai obttinut medalii de aur la dublu alaturi de clujenii Florin Purice si Razvan Pauna, la triplu alaturi de salontanul Paljanos Zoltan, clujeanul Alin Balan si ploiesteanul Adrian Seler si la dublu mixt doua medalii de aur alaturi de Anamaria Gherghel, Florica Chiar, Monica Todea, Razvan Pauna si Florin Purice.

La juniori salontanul Alex Sorean a castigat titlul la simplu, la dublu alaturi de colegul sau de la Tengo, Csosz Cristian si Marius Stoenica de la Lupeni si la triplu alaturi de salontanii Illyes Gergo, Bodi Mark, Nagy Darius si Stoenica.

romaniaharkany2012_zps2aa3a134c.jpg

soreanbobis2012_zpsedb171c3.jpg

poze Sportul Bihoreanu

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.