Petitii, Discovery si RDS&RCS !

| 0 comments

Ma gandesc ca stiti cu totii problema cu Discovery, de la RDS&RCS. Daca nu, va povestesc eu in mare. Acum putin timp cei de la RDS au decis sa scoata din grila lor TV programele Discovery si Animal Planet. De ce? Pentru ca si-au lansat DIGI World, DIGI Life si in curand DIGI Animal World.

Eplicatia celor de la RDS e ca Discovery nu are audienta mare, asta fiind de 1%. Eu stiu ca romanii prefera Show Pacatos, Acces Direct si Happy Hour, dar cred ca 1% e tras de par. Probabil ca e pe undeva pe la 10-15% adevarata cifra, daca nu mai mare putin. Oricum, ei sunt acoperiti, pentru ca e in favoarea lor. Daca cifra ar fi pe undeva la 50% n-ar avea ce face si nu l-ar fi scos. Parerea mea.

Acum ceva timp s-a facut o petitie, au ajuns niste scrisori la cei de la Discovery. Ei au vrut sa aduca aceasta petitie la RDS, dar reprezentantii companiei de cablu au refuzat-o. Asta cu petitia refuzata nu da bine, si macar trebuia sa acceptata si discutata, dar cum ziceam, sunt acoperiti. Romanul nu prefera documentarele, in general. Ii plac politica si mondenitatile. Plus ca au strecurate mici “chichite” in contract (chichite pe care nu le citeste nimeni). Invatati-va sa va cititi contractele pana la capat, indiferent daca sunt de 100 de pagini.

Prorgramele lor nu sunt rele. Au documentare chiar faine. Si daca exista naratorul David Attenborough in ele, nu mai conteaza nimic. E cel mai tare!

Acum astept parerile voastre.

petitiidiscovery_zpsacd0ccf3.jpg

poza agenda.ro

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.