Muntenegru castiga Campionatul European de Handbal Feminin 2012 !

| 0 comments

Ieri dupa-masa s-a desfasurat in Serbia finala Campionatului European de Handbal Feminin, dintre Norvegia si Muntenegru. Muntenegru, care ne-a batut si Romania in grupe a reusit sa surclaseze forta mondiala in handbalul feminin cu 34-31. Sunt de invidiat muntenegrencele, acum CE si acum patru luni medalia de argint la JO Londra 2012. Si asa sa va ganditi ca Muntenegru nu are nici 700 000 de locuitori si nu e singurul sport in care au succes. Au o echipa foarte buna de polo masculin. Respect. Iar noi ne chinuim cu 22 de milioane.

Noi am evoluat slabut la acest CE, avand in vedere ca am pierdut cu Ungaria si era sa ne bata si Islanda. Nu avem viitor in handbalul feminin, nu avem antrenori si trebuie neaparat schimbat ceva in federatie. Altfel n-avem nici o sansa.

Sper ca viitorul sa fie mai bun. Hai Romania! Finala mica a fost castigata de Ungaria, in fata echipei tarii gazda, Serbia, care mai nou are o echipa de invidiat. Acum cativa ani nici nu contau in handbalul feminin. Ar trebui sa luam exemplu de la cele doua nationale. Au inceput sa domine sportul european.

muntenegruce2012_zps29745025.jpg

poza reuters

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.