Stiri TV sau Filme Horror ?

| 1 Comment

De cativa ani buni incoace la TV se dau doar stiri negative si de vreo 4, 5 ani eu am decis sa nu ma mai uit la ele. TV-ul il deschid doar pt filme, sport, desene animate si show-uri de genul Romanii Au Talent sau Vocea Romaniei. De ce m-as uita? De ce mi-ar trebui stres in plus? S-a decis la nivel mondial difuzarea atator stiri negative, ca sa “distraga” sau sa “distruga” populatia, sa nu se mai concetreze oamenii la lucruri importante. Bomba psihologica, bomba secolului 21. Bomba atomica, bomba chimica si cea biologica sunt mici copii pe langa asta. Faza cea mai tare ca unii stiristi prezinta stirile, de parca ar veni sfarsitul lumii.

Si stiti la ce se uita romanii mai mult? La stirile de la ora 17 de la PRO TV. Eu cred ca pe zi ce trece devenim tot mai sado-masochisti. Si pe internet e dezastru, dar macar aici puteti sa dati click pe ce va intereseaza, iar daca nu va intereseaza treceti mai departe.

Nu mi-au placut niciodata filmele de groaza si nu le putem compara cu stirile tv zic eu. Cred ca aleg filmele de groaza. Totusi, sunt mai cu bun simt.

stirigroaza.jpg

One Comment

  1. Foarte adevarat, si eu la fel, de cativa anii nu ma uit la televizor decat pe posturi gen Discovery, pe cele cu desene animate si cate un fil bun din cand in cand. Manipularea asta in masa cu stirile este arma ceea mai periculoasa din cate exista.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.