Timpul meu e important si nu-l voi mai irosi niciodata pe persoane care nu merita !

| 3 Comments

Vorbeam acum ceva timp de faptul ca timpul e cel mai important din lume si ca nu merita irosita nici o secunda.

Nu de mult, eu am facut o mare greseala incercand sa ajut o persoana, mai bine zis o femeie la anaghie. Nu intru prea tare in subiect, va zic doar ca am cazut la mijloc. Nu stiu daca am facut bine incercand s-o ajut prea tare, ideea e ca la sfarsit n-am primit nici un multumesc sincer si cred ca se va reintoarce la viata dinainte de aceasta situatie. Si tind sa cred ca nu va face nici o schimbare in viata ei. Nu zic ca eu n-am gresit, pentru sigur ca am gresit, ca doar sunt om, dar pana la ce s-a ajuns e mult de tot.

Avand in vedere aceste lucruri am decis ca nu voi mai irosi niciodata timpul meu pe astfel de persoane, care nu sunt hotarate, care n-au bun simt si care nu stiu ce vor de la viata (sa nu se inteleaga gresit, n-am zis ca sunt rele). E bine sa ajuti, dar pe multi nu merita, pentru ca ne pierdem timpul. Eu zic sa-i lasam pe cei care vor sa fie ajutati sa vina la noi. Eu unul nu voi mai trage de nimeni cu nimic. Vrei bine, nu vrei tot asa de bine. Va las cu un filmulet despre valoarea timpului. Sper sa va placa.

3 Comments

 1. Suparat esti azi. Asta e adevarul. Daca ajuti pe cineva, trebuie sa fii pregatit ca nu intotdeauna avea nevoie de ajutorul tau. Doar tie ti s-a parut ca are nevoie. :)
  Si, pune-te in locul ei. Poate nu tsie cum sa iti multumesca.

 2. 1. Crede-ma ca fata/femeia a avut nevoie de ajutor.
  2. Poate nu trebuia eu sa ma bag pentru ca nu era treaba mea. Poate trebuia sa las pe cineva mai experimentat sau pe cineva cu experienta mai multa si cu acreditare. De aceea am recunoscut si in articol ca am gresit.
  3. Nu e treaba mea ca nu stie sa multumeasca. Eu stiu ca am facut totul cu buna intentie.

  p.s. Am fost suparat, nu mai sunt pentru ca nu merita sa ma stresez degeaba…

 3. Asa te vrem. Nu suparat pentru stim noi ce persoana care nu stie sa primeasca ajutorul neinteresat.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.