De ce isi arata barbatii superioritatea fata de femei prin lovire/bataie ?

| 0 comments

Vreau sa va intreb niste lucruri, pentru ca eu sincer n-am ajuns sa inteleg nici in ziua de azi de ce. De ce barbatii isi arata superioritatea fata de femei prin lovire/bataie? Oare sunt mai tari asa? Isi arata muschii? Sunt mai smecheri? Eu sincer cred ca acesti barbati sunt niste papusei, care nu stiu sa faca altceva decat sa dea in femei. Bai fratilor, daca sunteti tari duceti-va si bateti-va cu niste maestri in arte martiale. Daca ii bateti pe aia atunci intr-adevar sunteti de valoare. Sau doar cu barbati, dar nu cu femei, care sunt inferioare fizic (nu in toate cazurile, binenteles). Nu zic ca femeile ar fi niste sfinte, dar nu se rezolva problemele asa. Daca va inseala, adunati dovezi, le dati in judecata, le dati afara din casa si ati rezolvat problema. Gelozia si posesivitatea sunt cele mai grave boli. Iar daca tot vreti sa va aratati superioritatea fata de ele, investiti in ceva, deveniti oameni de succes si aratati-le ca sunteti babani.

Dar cea mai grea intrebare vine acum. De ce unele femei isi accepta soarta si raman langa acesti barbati? Pentru copil(i)? De frica barbatilor? Sunt multumite de viata de lux pe care o duc? Va zic eu de ce, pentru ca le e frica de ele, le e frica sa-si ia viata in dinti. Nu inteleg de ce. Cunosc o femeie, care a devenit de succes cu patru copii dupa ea. Barbatul nu i-a ajutat cu aproape nimic. Sper ca unele dintre ele sa se trezeasca intr-o zi.

Iar Romania tind sa cred ca este in epoca de piatra. Nu se autosesizeaza autoritatile deloc. In alte tari, numa daca se aude asa ceva, il acuza si poate il si inchid. Hai ca la orase mai e cum e, dar la tara e varza, toti se cunosc intre ei, iar sefii de post nu se baga deloc. Penibil, dar adevarat.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.