Mai merita investit ceva in Romania ?

| 0 comments

Noi strigam de nu stiu cati ani ca nu se investeste in Romania, ca noi suntem tara ramasa in urma si multe altele.

Acum cateva luni Muzeul Istoric Antipa din Bucuresti a fost reconditionat si chiar a placut si la lume (ex Arhi, unde aveti si poze multe) . Are si un site foarte dragut.

Acum o saptamana, o girafa artificiala, care a fost exponata in fata Muzeului, a fost vandalizata de niste idioti, ca altfel nu le pot spune. Da, e adevarat ca paznicii sunt de vina ca n-au fost la locul lor, dar noi oamenii nu mai avem pic de responsabilitate? Si dupaia ne plangem ca aia nu merge si ca cealalta nu se face. Ce sa se faca? De ce sa se faca? Pentru cine sa se faca? Si asta e doar un exemplu. Ce sa mai vorbesc de cosurile de gunoi, care sunt vandalizate in fiecare zi. Nu conteaza ca aceasta girafa e doar un “lucru simplu”, conteaza ca ne place sa distrugem.

Toti avem un rol, cat de mic, la faptul ca Romania e unde e acum. De ce? Pentru ca nu-i oprim pe aia, care distrug. Ne place sa comentam, dar nu facem nimic. Pana noi, oamenii simplu nu ne vom schimba mentalitatea, nimic nu se va schimba in Romania, tara care are o istorie imensa si peisaje extraordinare.

Si acum sa fiu si optimist, normal ca merita, dar dupa ce scapam de toti parazitii.

/girafaantipa.jpg

poza Muzeu Antipa

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.