Patriarhia Romana, profit mai mare decat McDonald’s !

| 0 comments

Cei de la Capital au scris un articol, unde ne arata ca Patriarhia Romana a avut in 2011 un profit mai mare decat McDonald’s Romania. Veniturile sunt de 87 de milioane de ron, iar profitul ajunge la 28 de milioane. McDonald’s a avut doar 22 de milioane profit. Si stim cu totii cat de disperati sunt romanii dupa mancarea de la McDonald’s. Biserica Ortodoxa a avut venituri in valoare de 85 de milioane de euro. Despre ce vorbim aici?

Eu am o intrebare. Unde sunt acesti bani? Pentru ce sunt adunati? Ca sa se faca cat mai multe Biserici? Pentru ce? Macar un spital de copii puteau face din banii astia si cred ca era toata lumea multumita. Ei vor credinciosi, dar n-au grija de ei. Stim cu totii ca “divinitatea” nu te ajuta cand ai cancer ultima faza (vb dine experienta). Plus ca vor sa faca Catedrala Mantuirii Neamului cu vreo 400 de milioane de euro. Pentru ce? Avem nevoie noi de asa ceva acum? Se pare ca ei traiesc pe alte pamanturi decat cele ale Romaniei.

Dupa aceea se mai mira de ce nu mai crede lumea in “invataturile” lor. Sunt sigur ca exista si preoti de exceptie, dar la cei mai multi nu e cazul. Eu cunosc un preot din satul bunicilor, care n-a vrut sa ia nici un ban, dupa ce ne-a cununat pe mine si pe sotia mea. Repet, astia sunt foarte rari.

/patriarhiamcdolands.jpg

Si ca sa vedeti pana unde duce prostia, va invit sa dati click pe acest link si o sa vedeti ce trebuie sa faceti ca sa va intemeiati o “familie crestina”. Am ramas fara cuvinte.

/familiecrestinortodoxa.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.