Petru Buiuca, primul masterchef din Romania si parerea mea despre show !

| 0 comments

Petru Buiuca a castigat titlul de primul Masterchef al Romaniei. A meritat baiatul pentru ca si-a vazut de treaba lui pana la capat. A avut el mici rautati, dar sunt nesimnificative. El spune lucrurilor pe nume, vorba lui Alex Cirtu (verde-n fata) si asta doare. A facut niste mancaruri, de mi-a lasat gura apa si le-as gusta cu cea mai mare placere. Daca Petru nu e in realitate asa cum e la TV bravo lui, e un bun actor. Ce putem sa zicem atata timp cat nu-l cunoastem live. Singurii care pot fi de vina in astfel de cazuri sunt PRO TV si chefii. Ei iau deciziile, nu concurentii.

Mimi Nicolae a fost cel mai constant concurent din acest show. O persoana extraordinara, sincera, matura si naturala, pacat ca uneori e prea sensibila. Si ea are niste retete si sper sa intru in posesia catorva dintre ele. Respect maxim.

Alex Petricean si el e ok si pune pasiune in ceea ce face. Si el a avut mici rautati, dar la fel ca la Petru, nesimnificative. E o onoare ca l-am cunoscut la CN de Spada de la Oradea.

Mi-au mai placut din show Magdalena Nicolae, Bogdan Alexandrescu, Bogdan Lupoiu, Liliana Popa (cu exceptia momentelor cand plangea), Simona Paslaru, Iris Lungu, Mehrzad Moghazehi, Flavia Meterez (pacat ca vorbea prea mult), Sidia Sissoko (cu exceptia unor faze in care s-a pierdut si a zis prostii), Alexandru Cirtu si Mihai Merisanu (e o figura in general). Nu mi-au placut Andreea Moldovan, Izaura Nitoi si Gabi Godeanu. Atata rautate pe metru patrat si atata invidie, ceva de groaza. Nici unul dintre ei nu e prost, doar ca au adoptat o strategie gresita sau fie au luat bani pentru asta. Despre Dorin Mandache, Cristian Papusoiu si Mihai Stanescu n-am ce sa zic nici de rau si nici de bine.

Ca si show mi s-a parut in mare ok. Daca chefii nu erau duri, nu avea farmec, iar daca nu existau Andreea, Izaura si Godeanu, tot la fel, nu prindea la romani. Probabil ca Andreea a si luat bani pentru “rautatea” asta. Ce nu mi-a placut a fost ca in finala au venit si fostii concurenti. Daca au plecat, sa ramana acasa. Nu de alta, dar fiecare avea un favorit si barfeau ca niste tate (cu exceptia a doi, trei). Asta pentru ca exista frustrare multa la romani si nimeni nu accepta ca uneori mai si pierzi.

Binenteles ca nu tot ce se vede la TV e adevarat si ma gandesc ca sunt niste dedesubturi pe care poate nu le vom afla niciodata datorita acelor contracte de confidentialitate, dar asta nu inseamna ca oamenii n-au meritat sa ajunga pana unde au ajuns si ca nu stiu gati. Televiziunile fac intotdeauana ce vor pentru rating si nu conteaza daca concurentii sau personajele au de suferit. Dar si oamenii accepta chestiile astea si merg mai departe de dragul celebritatii si a banilor.

Sa speram ca anul viitor va fi mai ok si sper din tot sufletul sa nu mai existe personaje negative.

masterchef2012.jpg

A mai scris si Makavelis despre asta.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.