Noua medalii pentru Romania la Campionatul Mondial de Gimnastica Aerobica de la Sofia !

| 0 comments

Nu de mult, baietii si fetele de la gimnastica artistica ne-au minunat cu 16 medalii (12 feminin, 4 masculin), iar acum a venit randul celor de la gimnastica aerobica sa ne faca mandri.

Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu au reusit sa se claseze pe primul loc in proba de perechi mixte. Cei doi au terminat la egalitate de puncte cu cei din Spania. Pe locul 3 s-a clasat Rusia.

/perechimixtesofia.jpg

La individual Mircea Zamfir si Mircea Branzea au obtinut argintul respectiv bronzul dupa Ivan Parejo din Spania. Tot pe locul 3 s-a clasat si chinezul Li Liangfa. Corina Constantin s-a clasat pe locul 4.

/individualsofia.jpg
Mircea Zamfir in stanga si Mircea Branzea in dreapta

La grupuri am reusit sa obtinem medalia de bronz prin Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir, Petru Tolan Porime, Mircea Branzea, Florin Nebunu, Marius Gavriloaie. Pe locul 1 s-a clasat China, iar pe 2 Franta. In finala am mai avut si grupul de fete format din Maria Luisa Pavel, Anca Surdu, Bianca Becze, Andreea Bogati, Corina Constantin, Laura Cristache. Ele s-au clasat pe 5.

/grupurisofia.jpg

Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Branzea au mai adaugat in palmaresul lor o medalie de bronz la trio. Pe primul loc s-a clasat China, iar pe 2 Coreea de Sud.

/triosofia.jpg
in dreapta Valentin Mavrodineanu, Mircea Branzea si Mircea Zamfir

Recent s-au introdus si doua proba noi, si anume aerobic dance si aerobic step. Petru Tolan Porime, Florin Nebunbu, Marius Petruse, Lucian Fratiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel si Anca Surdu au ajuns in finala de la dance, iar la sfarsit au terminat pe locul 2 dupa China. Franta a terminat pe 3.

/danssofia.jpg

Am mai obtinut o medalie de aur si la echipe, unde am devansat Franta si China. Acest trofeu se acorda echipei, care aduna cele mai multe puncte dupa probele clasice. (individual masc si fem, perechi, trio si grupuri).

/echipesofia.jpg

poze romgym.ro

Romania a mai obtinut medalii si la juniori prin Stefan Hustea, argint la individual si Amalia Nicola si Nicolae Barna, bronz la perechi mixte. BRAVO!

Articole Relevante:

Patru medalii pentru Romania la Campionatul European de Gimnastica Masculin de la Montpellier !

12 medalii pentru Romania la Campionatul European de Gimnastica de la Bruxelles !

Noua medalii pentru Romania la CE de Gimnastica Aerobica de la Bucuresti !

16 medalii pentru Romania la Jocurile Mondiale Universitare de la Shenzhen !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.