Chelsea Londra a castigat Finala Ligii Campionilor 2011/2012 !

| 0 comments

Sambata seara s-a desfasurat la Munchen, finala Ligii Campionilor – sezonul 2011/2012 dintre Bayern Munchen si Chelsea Londra. Amandoua echipele au facut o surpriza in semifinale pentru ca au eliminat pe Real Madrid respectiv FC Barcelona.

Chelsea Londra a castigat finala dupa 120 de minute de joc si lovituri de departajare. In primele 90 de minute nemtii au dominat la suturi, posesie, dar nu si la luciditate. Au marcat primul gol in minutul 83 prin Muller, iar englezii s-au “razbunat” si au egalat in min 88 prin Drogba, unul dintre cei mai prolifici atacanti pe care i-am vazut vreodata. In prelungiri nemtii au primit un penalty, dar l-au ratat prin Robben. S-a ajuns la loviturile de departajare, iar nemtii au pierdut pentru ca au ratat doua penalty-uri prin Olic si Schweinsteiger, doi dintre cei mai siguri. Surpriza a fost ca portarul Nuer a fost desemnat sa bata al treilea si a si marcat frumos.

Eu zic ca Chelsea a meritat sa castige finala, pentru ca au fost mai lucizi, mai concentrati. Nemtii au fost foarte stresati si poate pentru ca au jucat acasa. Eu zic ca degeaba domini aproape tot meciul, daca nu stii sa te stapanesti atunci cand trebuie. Au marcat in min 83 si n-au stiut tine de rezultat. Asta este, mingea e rotunda si de aceea fotbalul e asa de spectaculos.

/chelsea2012.jpg

poza daylife.com

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.