Atletico Madrid a castigat finala Europa League de la Bucuresti!

| 1 Comment

Aseara s-a desfasurat la Bucuresti unul dintre singurele evenimente sportive de mare anvergura gazduite de Romania, si anume finala Europa League 2012.

Meciul a fost unul superb pentru ca s-a desfasurat intre doua echipe foarte bune, Atletico Madrid si Athletic Bilbao. Bilbao a fost surpriza acestui sezon pentru ca a reusit aceasta performanta doar cu jucatori din propria pepienera. Dar ieri cea mai buna echipa a fost Atletico, pentru ca a avut jucatori cu mai mare experienta gen Falcao, Diego. Falcao e unul dintre cei mai buni atacanti pe care i-am vazut. Are tehnica si sange rece. A inscris doua goluri superbe. Meciul s-a terminat 3-0 pentru Atletico, al treilea gol fiind inscris de Diego.

Organizarea a fost buna, atmosfera si mai buna, efectele la fel, pacat doar de faza cand au intrat cei doi suporteri craioveni pe teren. Asa se intampla cand ai securitate de carton.

M-a impresionat si atmosfera pe care au creat-o fanii spanioli in capitala. Toti au fost multumiti de ce au gasit la noi, de istorie, de mancare, de femei samd. Asta m-a facut si mai mandru ca sunt roman. Vedeti ca se poate?

Eu trebuia sa fiu prezent la eveniment, dar dintr-o eroare nu m-am mai dus. O sa fie si alta data.

bucuresti2012.jpg

bucuresti20121.jpg

poza daylife.com

Toate pozele AICI

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.