5 ani de blogging !

| 0 comments

In 16 mai 2007 am decis ca trebuie sa fac parte din online-ul romanesc si mi-a deschis acest blog. La inceput am luat-o in joaca si am avut un subdomeniu, dupa aceea mi-am luat domeniul dani-hellgaming.com, iar nu de mult am trecut si eu, ca tot omul la .ro. Sincer e mult mai bine din toate punctele de vedere.

In toti acest ani am reusit sa cunosc o droaie de oameni ok din Oradea, Timisoara, Iasi, Bucuresti si n-as fi putut face acest lucru fara blog. Nu dau nume ca dupaia ceilalti o sa zica ca am ceva cu ei. Am invatat o droaie de lucruri despre online, programare o data cu acest blog si am invatat sa fiu mai bun, sa corectez ceea ce gresesc si sa nu bag tot felul de rautati in seama.

Pe blogul meu gasiti foarte multe evenimente, fie ele culturale si muzicale , fie sportive, promovarea unor oameni si proiecte de calitate, promovarea orasului Oradea, filmulete si poze haioase si chestii de dezvoltare personala, care vi le-am relatat din experienta, nu din auzite. Daca aveti propuneri va rog sa nu ezitati pentru ca accept sfaturi si critici pozitive. Pe cele negative si rautacioase nu le accept.

Va multumesc ca ma cititi si ca ma sustineti. Peste ceva timp o sa apara si un concurs ca sa cinstesc acest eveniment. Din pacate n-am reusit s-o fac acum pentru ca am unele chestii si probleme personale, care m-au impiedicat s-o fac. De aceea n-am scris nici pe 16 mai exact.

Spor la scris si la citit.

Articole Relevante:

4 ani de blogging !

Am implinit 3 anisori !

Doi ani de “blogging” cu intarziere !

Am implinit un anisor !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.