De ce lumea isi da cu parerea peste tot?

| 3 Comments

N-am inteles si n-am sa inteleg de ce lumea isi da cu parerea peste tot, oamenii se cred a tot stiutori si comenteaza pe oriunde apuca, in toate felurile, fie civilizat fie plini de spume la gura si cu greseli gramaticale. Eu unul comentez doar in domeniile la care ma pricep sau cel putin in care am lucrat. La restul ma abtin, cel putin pana ma documentez.

Am sa incerc un experiment, o data pe strada. Ma duc la 20 de oameni si-i intreb despre ceva. Va garantez ca de la aproape toti o sa capat un raspuns chiar daca nu stiu cu ce se mananca.

De exemplu AICI, multi isi dau cu parerea despre subiectul “caini vagabonzi” fara sa stie prea multe, fara macar sa se fi documentat. Si multi nici macar nu o fac civilizat, injurand-o pe fata de toate cele. Da, a gresit, dar asta nu le da dreptul sa faca ce vor. Se poate explica frumos, cu argumente. E cel mai sanatos.

Si asta e doar un caz. Daca cititi unele bloguri pur si simplu va cruciti, vorba vine.

Si cea mai tare faza, daca cumva comentezi pe unul dintre ele (nu toate si nu dau nume ca se oftica) ti se taie macaroana prin stergerea comentariilor. Nu cumva sa ai dreptate si sa le strici damblaua.

3 Comments

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.