Sa fii bun, dar cu limita !

| 3 Comments

In decursul anilor am observat tot mai tare ca nu prea merita sa fii bun cu majoritatea oamenilor, pentru ca ori si-o iau in cap ori inteleg gresit si se supara. Nu ca m-ar afecta pe mine chestiile astea, dar uneori vin aceste “reactii” negative de la persoane de la care te astepti mai putin. Binenteles, sunt si persoane care stiu sa ia ajutorul asa cum trebuie si nu se supara niciodata, dar aia sunt foarte putini.

Astfel va sugerez sa fiti buni cu limita, chiar si cu cei care merita. Stiu ca suna ciudat, pentru ca vine de la o persoana care nu-si impune limite niciodata, dar in acest domeniu nu prea ai cum. Si mama a fost buna cu toata lumea si s-a dus foarte repede. O zi excelenta la toti.

3 Comments

  1. Acesta este un adevar pentru ca te trezesti in unele momente cand vezi ca ai ajutat prea mult si ai ramas cu prea putin iar cei pe care i-ai ajutat doar au profitat.

  2. Fiecare om face cum simte, eu prefer sa dau credit unei persoane noi intalnite..si sa l iau cand imi dovedeste ca nu e ceea ce credeam eu. Nu degeaba avem zicala” Vorba dulce mult aduce”.

    Offtopic: Pentru gamerii inraiti si interesati de reviewuri pot afla mai multe despre Asus video card .

  3. @Cristina Asa e.

    @Calin Merita sa dai credit, dar pana la o limita, cu anumite conditii.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.