Oltchim s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor !

| 0 comments

Echipa de handbal feminin, Oltchim RM Valcea s-a calificat ieri in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce au batut acasa pe Krim Ljubljana (30-26). E a treia oara in ultimii patru ani cand reusim aceasta performanta si sper ca acum vom ajunge in finala si o vom castiga. Sper sa facem un meci bun si la Podgorica si sa batem Buducnost acasa, desi va fi foarte greu, mai ales ca o au pe Popovici si un pic de moral in plus ca ne-au batut acasa la o diferenta mare.

Pentru semifinale eu sunt optimist, dar va fi foarte greu avand in vedere ca intalnim Gyor, o echipa in mare forma acum si la care joaca si norvegianca Heidi Loke, cea mai buna handbalista a anului trecut. Nici noi nu avem echipa rea, dar se vad niste goluri lasate de accidentarea Cristinei Neagu si retragerea pentru moment a Ionelei Stanca. Pierdem foarte usor mingile si ne e frica sa atacam uneori.

Oricum trebuie sa recunoastem ca revenirea portarului Luminita Hutupan ne-a ajutat. N-a scapat de reflexe nici la aproape 40 de ani.

O intrebare mai am: Cristina Varzaru, capitanul nationalei, daca tot a venit in Romania, de ce n-au luat-o cei de la Oltchim?

Cealalta semifinala va fi intre Buducnost si Larvik sau Midtjylland.

oltchimkrim.jpg

poza Raed Krishan

Articole Relevante:

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2010 !

Luminita Hutupan, cel mai bun portar de handbal al lumii din toate timpurile !

Romania, medalie de bronz la CE de handbal feminin !

Oltchim Rm Valcea, vicecampioana Europei !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.