Romanii Au Talent 2012 – ep 1 si 2 !

| 0 comments

Primul sezon al show-ului Romanii Au Talent a fost un succes pentru ca am vazut tot felul de oameni care mai de care mai talentati. A fost castigat de Adrian Tutu.

In 17 februarie a inceput sezonul doi al show-ului. Pana acum s-au disputat doua episoade.

Sezonul doi a inceput in forta cu cativa oameni simpli foarte talentati. Daca te uiti la ei nu dai doi bani pe ei, dar au o carisma extraordinar de bine dezvoltata.

Din Primul episod mi-au placut:

1. Carol Aflat ne-a uimit cu o reprezentatie muzicala unica, ceva piesa de opera. (AICI filmuletul)

2. Claudiu Toader a facut ce-a vrut cu aluatul de pizza. De asa ceva e nevoie la aceste tipuri de show-uri. (AICI filmuletul)

3. Gabriel Stefanescu, pustiul care a cantat din toata inima la flaut. Ii mai trebuie un showman pe langa el si va ajunge mare. (AICI filmuletul)

4. Cel mai mult mi-a placut Vasile Godja Ceterasul, care a cantat la vioara cum a vrut el, chiar si in pantaloni. (AICI filmuletul)

5. Oana Lianu, care canta la nai extraordinar de bine. N-am gasit interpretarea din acea seara ca desteptii de la Pro TV pun doar ce vor pe site, dar am gasit altceva mai frumos. (AICI filmuletul)

6. Trupa Gold Mask, care a avut o interepretare de dans extraordinara. (AICI filmuletul)

7. Teatru de papusi “erotic” cu dna Tatiana. Originala ideea. (AICI filmuletul)

8. Familia Ion e foarte talentaat. Acesti doi franti se sincronizeaza perfect. (AICI filmuletul)

9. Grigore Gaurean, un desenator si un sculptor de exceptie. In acea seara n-a excelat, dar i-am gasit lucrarile pe google si am ramas afis la unele. (AICI link-ul)

10. Bercea Larisa este o fata, care danseaza foarte bine la bara. Are o forta si un echilibru extraordinare. Dar si arata foarte bine. (AICI filmuletul)

11. Art Gotica, un fel de capoiera cu steaguri. N-a fost cine stie ce, dar ideea e interesanta. (AICI filmuletul)

12. Art Floris, o trupa de dans sportiv. Din pacate din nou n-am gasit interpretarea, dar am gasit ceva de la un campionat de dans. (AICI filmuletul)

13. Adrian Pralea, care face desene in cafea. Am mai vazut acest lucru in multe locuri, dar totusi merita promovat baiatul. (AICI filmuletul)

Din Al doilea Episod mi-au placut:

1. Florian Carpaci un mosulica de 82 de ani, care face contorsionism. Altii incep sa se planga de viata grea de la 25-30 de ani. Respect. (AICI filmuletul)

2. Tudorel Popa, un om simplu, care lucreaza la salubrizare. Mi-a placut foarte mult timpul, in primul rand pentru ca doneaza din putinii bani pe care ii castiga si in al doilea rand, pentru ca are carisma. (AICI filmuletul)

3. Florin Limbovici ne-a aratat ce inseamna cu adevarat termenul spectacol. Nici nu stiam ca exista un astfel de sport (Slackline sau asa ceva). (AICI filmuletul)

4. Cei din Trupa Aven Amentza au facut un show extraordinar cu sticlele de plastic. Ca sa vedeti ca si gunoaiele pot fi utile. (AICI filmuletul)

5. Vlad Jucan, care la doar 18 ani, danseaza din buric mai bine ca multe femei. Pe cuvant daca ma asteptam la asa ceva. (AICI filmuletul)

6. Dr Ginecolog Constanta Cobzariu a avut o interpretare foarte bune. Are suflet, are o super voce, dar inca ii lipseste spirtul de “artista”. Daca va sta pe langa cineva care se pricepe va ajunge super cunoscuta. AICI filmuletul)

7. Mihai Vulpe, care l-a inviat pe Elvis. El trebuie sa mearga mai departe. (AICI filmuletul)

8. Gigel Frone, daca il vedeti nu dati doi bani pe el, dar canta extraordinar. Mi-a placut. AICI filmuletul)

9. Cristian Leana a rezolvat cubul rubik in 13 secunde. Cum i se misca mainile, pff. Am cautat si este unul, care il face in 6 secunde, dar e foarte ok si asa. (AICI filmuletul)

10. Trupa Stars of Music Jr a avut o interepretare interesanta. N-am gasit filmuletul de la show ci alta interpretare. Dragute fetitele. (AICI filmuletul)

11. Trupa Loca, trei fete, care dau din buric foarte bine. (AICI filmuletul)

12. Florin Vechiu a imbinat foarte bine poezia cu desenul. (AICI filmuletul)

13. Trupa Keep The Vibe Alive, care a avut un numar de electro dance. N-am vazut prea mult, dar am cautat pe youtube. Talentati baietii. (AICI filmuletul)

14. Batranul Vlad, cu un numar de freestyle footbal. Uitati-va si la Smiley cum da cu mingea. E fenomenal. (AICI filmuletul)

15. Tomer Weissbuch, un tanar de 14 ani, care canta destul de bine. Are viitor, daca se tine de acest “sport”. (AICI filmuletul)

Ce nu mi-a placut e faptul ca Mihai Petre e de multe ori prea dur cu oamenii. Si faptul ca Pro TV nu pune toate filmuletele la ei pe site sau pe youtube. Si dupaia se mai mira ca lumea le inregistreaza si le posteaza peste tot.

Ii multumesc inca o data lui Simon Cowell ca a inventat acest show pentru ca altfel nu ne dadeam seama “ce avem in curte”

/romaniiautalent2011.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.