Martisoare speciale confectionate cu mult suflet !

| 2 Comments

Desi intotdeauana de 1 martie dau martisoare la multe femei, eu niciodata nu m-am dat in vant dupa ele. Le alegeam cum le alegeam.

Acum o saptamana am vazut pe un site niste martisoare facute de o buna prietena si am ramas afis. Pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt unice si au tot felul de modele speciale, stiu sigur ca sunt facute cu mult suflet.

Martisoarele sunt facute din sticla. Modelele sunt lipite cu un adeziv special, care se face transparent dupa ce se usuca. Cartonasul este printat si decupat manual. Sunt peste 200 de modele, majoritatea dintre ele fiind cu flori sau abstracte. Dimensiuni standard: 2x2cm, 2x3cm si 3x3cm.

Este posibil sa ca martisorul sa fie personalizat (cu imaginea care o doriti), dar se face doar la o comanda de minim 10 bucati pe dimensiunea 3x3cm si e nevoie de trei zile pentru finalizare.

Asa ca nu mai asteptati si comandati-va acum
– prin telefon : 0740 315 218
– prin e-mail: monica_butnaru@yahoo.com
– transport: prin curier sau posta

2 Comments

  1. Events Oradea organizeaza “Martisor -expozitie cu vanzare”.La acest eveniment sunt asteptati -in calitate de expozanti-florarii, designeri de bijuterii ,martisoare si accesorii destinate doamnelor si domnisoarelor. Pentru detalii ne puteti contacta prin e-mail events.oradea@yahoo.com sau la telefon 0747 382 757

  2. Pingback: 22 februarie 2012

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.