Iulian Patea si Remus Tudor, campioni balcanici la sarituri cu schiurile !

| 0 comments

De curand s-au desfasurat la Risnov pe trambulina K64, doua etape din Campionatul Balcanic de Sarituri cu Schiurile. La aceasta competie au participat doisprezece sportivi din echipa nationala a Romaniei, patru din Ucraina si doi din Olanda.

Prima etapa a fost castigata de Iulian Patea, in varsta de 15 ani cu 207.9 puncte. Remus Tudor si Eduard Torok au completat podiumul.

A doua etapa a fost castigata de Remus Tudor cu un total de 236.1 puncte. Podiumul a fost completat de Iulian Patea si Valentin Robert Tatu. Remus a reusit si cea mai lunga saritura din concurs, mai precis 70 de metri.

Sper ca in viitor acesti pusti sa participe la Cupa Mondiala de Sarituri cu Schiurile si sa-i vad in top alaturi de Simon Amann, Adam Malysz, Gregor Schlierenzauer, Thomas Morgenstern samd. Si mai sper ca se vor construi si trambuline K90 si K120 ca sa avem cu adevarat un viitor in acest sport. Si avem unde, ca munti avem destui.

Am pus o poza cu Remus. Cu Iulian n-am gasit nici macar pe site-ul Federatiei Nationale de Schi. Daca aveti voi una va rog sa mi-o trimiteti. Multumesc.

/remustudorschi.jpg
Remus Tudor

Articole Relevante:

Ioana Boeriu a castigat Turneul celor Patru Trambuline la copii !

Thomas Morgenstern a castigat Turneul celor patru trambuline la sarituri cu schiurile !

Reka Ferencz, campioana mondiala de juniori la biatlon !

Paul Constantin Pepene campion mondial de juniori la schi fond !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.