Andrei Leonte, castiga prima editie X-Factor Romania !

| 0 comments

X-Factor este un concurs de muzica la care a avut acces toata lumea. Multi au stiut sa cante si foarte multi au fost praf. Nu dau nume ca nu e frumos, dar acest concurs este cu mult inferior celui pe care l-a organizat concurenta, si anume Vocea Romaniei. Nici juriul nu mi-a placut foarte tare, o exceptie facand Paula Seling, care se pricepe la muzica. Mai buni ca si Adrian Sanea si Mihai Morar se gaseau lejer. Dani si Razvan au prezentat ok.

In finala au ajuns trei concurenti care meritau, si anume Alin Vaduva, Andrei Leonte si Iulian Vasile. Sigur meritau si altii, dar ei au ajuns datorita publicului. La final Andrei Leonte a iesit castigator. Nu zic ca n-are voce superba, dar dupa parerea mea au fost altii mult mai buni ca el. Oricum felicitari si cred din suflet ca e mult mai bun decat cateva “vedete” cica consacrate. Alin Vaduva a cantat extraordinar de la inceput pana la sfarsit si are o voce FENOMENALA. Pentru mine el e castigatorul. Cat despre Iulian Vasile n-am cuvinte. La fel, are o voce extraordinara, a cantat constant, dar l-a tras un pic in jos mandria prea mare. Trebuie uneori sa mai fii si modest. Oricum increderea in el il va duce sus.

Am mai retinut voci superbe ca Diana Hetea, Irina Florea, T&L, Duo Voice, Antonia Filip, baietii de la Refresh, Cristian Parmac, fetele de la X-Tream, Bogdan Medvedi, Cristina Dobrescu, baietii de la Just Us, Bianca Purcareasa, Valentin Alexiu, Raduly Botond, Adrian Nour, Ligia Moldovan, Sorana Pacurar, Alexandru Ionut, baietii de la Deep Fusion, Andreea Moldovan sau uncrainianul Alexandru Tarateanu, care din pacate s-a oprit in a doua faza.

Mie unul mi-au placut foarte mult Alin Vaduva, Alexandru Tarateanu, Valentin Alexiu, Raduly Botond sau Bianca Purcareasa.

Ma repet. Trebuie scos votul publicului la astfel de concursuri. Din cauza publicului ies uneori artisti foarte buni. Multi voteaza pentru ca le place cum arata artistul sau orice altceva in afara de muzica. Dar stiu ca n-o sa se scoata pentru ca se invart foarte multi bani la mijloc.

Filmuletele cu toti concurentii le gasiti AICI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.