Stefan Stan a castigat primul sezon Vocea Romaniei 2011 !

| 0 comments

Ieri s-a terminat primul sezon al concursului de muzica de mare anvergura Vocea Romaniei. Castigator a iesit Stefan Stan, care ieri a cantat magnific mai ales cantecul lui Frank Sinatra – My Way. Au fost altii si altele cu voci mult mai bune, dar el a castigat datorita stilului lui unic. Bravo! Mi-a placut. Pacat ca n-a ajuns Iulian Canaf in finala, dar asta este. Mi-au placut si Iuliana Puschila si Dragos Chircu si Cristian Sanda si chiar toti concurentii din acest sezon. Chiar toti au fost buni si merita un viitor in muzica romaneasca. Ma bucur si pentru oradenii Loredana Cavasdan si Robert Patai, care au reusit sa ne faca sa fim mandri de ei.

Ieri seara a fost un show total mai ales pentru ca realizatorii emisiunii i-au adus pe Andra, Voltal, Pepe si Felicia Filip sa cante cu concurentii. Antrenorii au fost alesi ok, sexy Pavel Bartos a fost foarte haios, Vladut la fel, foarte corent si ok. Singurele care nu mi-au placut a fost Roxana si Loredana. Loredana canta foarte frumos, are experienta, dar e si foarte penibila uneori. In loc sa se lege de cantat ea vorbea de “cat de sexy e” barbatul respectiv si faze de genul. Mai avea un pic si le-o tragea in public. Fara suparare Loredana daca citesti acest post, dar asta simt.

Cat despre frustrarile ce au aparut dupa finalul emisiunii nu pot spune altceva decat JENANT. De ce trebuie sa va suparati ca n-a castigat favoritul vostru? De ce trebuie sa-i faceti in toate felurile pe ceilalti concurenti? Ce vina au ei? Eventual puteti sa dati in realizatorii emisiunii, dar atunci faceti-o fata in fata nu pe blog-uri, mess, twitter sau facebook. Stefan a castigat pe merit, si-a dorit mai mult si a cantat foarte ok PE STILUL LUI. Toti concurentii au primit un impuls cu acest concurs si depinde doar de ei daca se vor realiza mai departe. Vreau sa se scoata votul publiclui pentru ca majoritatea dintre noi habar n-avem de muzica si pentru ca intervin frustrarile de care ziceam mai sus. Sa vina experti din strainatate si va fi ok.

Stefan Stan – My Way

Articole Relevante:

Robert Patai ajunge in top16 la Vocea Romaniei 2011 !

Robert Patai merge mai departe la Vocea Romaniei !

Oradeanca Loredana Cavasdan trece mai departe la Vocea Romaniei 2011 !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.