Poze si Rezumat Primul Weekend Toamna Oradeana 2011 !

| 1 Comment

In acest weekend s-a dat startul la Toamna Oradeana 2011. In P-ta Independentei s-au desfasurat cateva concerte ale unor catareti si trupe necunoscute din tara, dar majoritatea au impresionat placut, cel putin pe mine.

In prima seara le-am ascultat pe Nicoleta Salagean si Anastasia si pot sa spun ca acest d-re au un viitor in muzica romaneasca daca se tin ca lumea de treaba. La sfarsit l-am prins pe Dj Chrome, cel care mixa pe vremuri in bine cunoscuta discoteca Tropicana. Din cate am inteles, in prima seara au dansat si fetele de la Clevers, care ne-au reprezentat la Romanii Au Talent si trupa Future M&Q, care ne-a reprezentat la Campionatul Mondial de Hip Hop de la Las Vegas. Nu le-am prins vineri, dar am doar cuvinte de lauda la adresa lor pentru ca le-am vazut de atatea ori dansand.


Vezi mai multe video din cultura

In a doua seara am ascultat mai multe trupe de rock printre care si Miraj, Garden Beat si Corso. Din cate am inteles, cei de la Miraj canta de prin 1960-1970 ceea ce inseamna ceva. Oricum, m-au impresionat placut toate trei.


Vezi mai multe video din cultura

In a treia seara, si anume duminica am ascultat muzica trupei foarte tinere de la Satu Mare, Kramsel, care pot sa spun ca mi-a placut foarte mult. Nu stiu daca au mai mult de 16, 17 ani baietii, dar au un viitor in rock-ul european daca ei continua asa. Din cate am inteles de la niste amici si cei de la Maya au impresionat. In finalul evenimentului a venit DJ DuBase, care ne-a impresionat cu un joc de imagini si muzica.


Vezi mai multe video din cultura

Saptamana asta avem:

27 septembrie
Concert music-cafe, Alexandrina Hristov & Band, Filarmonica de Stat Oradea, ora 20.00, pret bilet 15 lei

28 septembrie
Concert jazz fusion, Marius Pop, Hadrien Feraud, Gergo Borlai, Arpad Tzumo, Filarmonica de Stat Oradea, ora 20.00, pret bilet 20 lei.

29 septembrie
Concert jazz, Maria Raducanu, Sorin Terinte, Chris Dahlgren, Casa de Cultura Oradea, ora 20.00, pret bilet 15 lei.

Eu unul vreau sa ajung la marele chitarist Marius Pop, dar nu stiu daca imi va permite timpul. Sper sa mergeti voi ca nu veti regreta. Sa nu uit sa specific ca am cunoscut niste oameni extraordinari ca Nebuloasa, Cristina, Ovi, Corina, Andrei si Richie. Sper sa mai vina pe la Oradea.

Au mai scris despre eveniment:

Toamna Oradeana: AICI, AICI si AICI

Oradeanul: AICI, AICI si AICI

Designerul: AICI si AICI

Mortu: AICI, AICI si AICI

Lilisor: AICI

Robert: AICI, AICI si AICI

TheFua: AICI

Dan Marius: AICI, AICI si AICI

Ursut: AICI

Nebuloasa: AICI, AICI si AICI

Cristina: AICI si AICI

Ovi: AICI

Makavelis: AICI

One Comment

  1. Distractie la max evident.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.