6 Comments

 1. Ce te-a apucat si pe tine cu tampenia asta? Ai stat prea aproape de Lili si te-ai molipsit de la ea? Imi spune si mie cineva care e faza? In primul rand nu poti numi monstruozitatea asta ca fiind un logo. Nu are nici un element grafic si nu reprezinta nimic. E un scris naspa cu niste culori care nu au nicio legatura cu toamna sau cu Oradea, ca sa nu zic de evenimentul in sine.
  Prin definitie un LOGO este un element grafic folosit pentru identificarea unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment etc. Logoul poate fi compus din una sau mai multe litere, o imagine sau o combinatie a acestor elemente. Un logo al unei întreprinderi trebuie să fie clar de recunoscut si sa se identifice cu o caracteristica pentru intreaga intreprindere. In contextul legal logoul este si marca inregistrată unei firme, a unui produs, a unei organizatii, a unui eveniment etc. Chestia aia nu reprezinta nimca si nici nu imi vine sa cred ca, cineva s-ar chinui sa o inregistreze. Logoul trebuie sa evidentieze semnificatia numelui sau activitatea companiei si sa redea renumele acesteia. Cum ziceam, chestia nu reda si nici nu semnifica nimica. Nu ma duce la gandul de toamna sau la Oradea. Acest lucru poate fi realizat printr-un simbol grafic si/sau al unui scris selectat. (ceea ce nu este) Pentru aceasta trebuie să fie aplicată formulă „KISS” (Keep It Short (and) Simple), ceea ce inseamna — ce este simplu se memoreaza usor. Varza de mai sus nu e nici simplu si nici scurt. E un scris cu 100 de culori.
  Cam atat am avut de spus. Deci care e faza cu logo Toamna Oradeana?

 2. Pare-se ca in afara de reprezentatii casei de cultura, nu-ti impartaseste nimeni opinia.

 3. @Designerul Eu am cerut o parere, nu altceva. De ce-mi dai mie in cap pentru ca imi place? E decizia fiecaruia pana la urma.

  @Trotineta Daca nu posteaza, nu inseamna ca nu sunt de acord.

 4. Ha Ha!

  Stai sa mai zic odata: Ha ha!

  Toate parerile de pana acuma, ma refer la cele de pe Facebook respectiv cele de la Lili de pe blog, sunt contra.

  Deci, cine mai e de acord ca e o reusit? Sau toti “e” hateri?

 5. Am zis eu ca sunt hateri? Mie unul imi place. Daca la altii nu le place, treaba lor.

 6. Vopsesti usor, vopsesti cu SPOR !

Leave a Reply

Required fields are marked *.