Counter Strike Global Offensive anuntat oficial !

| 0 comments

Ma gandesc ca toti ati auzit de jocul numit Counter Strike indiferent daca sunteti femei sau barbati. Eu sunt unul dintre cei care il mai joaca. Si nu o fac neaparat pentru ca imi place la nebunie ci pentru ca s-a creat o comunitate destul de unita.

Cei de la Valve au anuntat acum cateva zile ca lanseaza o noua versiune a jocului, si anume Global Offensive. Versiunea va fi bazata pe o imbunatatire a mod-ului Source si va include noi arme, harti, grenade si noi mod-uri de joc. Se stie doar ca va fi lansat in prima parte a anului 2012 si va merge pe PC, PlayStation 3 si XBOX 360.

Desi n-au lansat nimic de foarte mult, eu cred ca s-a luat aceasta decizie pentru ca lumea inca mai joaca serios acest joc datorita faptului ca sunt foarte multe servere online. A trecut ceva timp de la ultima lansare si cred ca o sa iasa ceva interesant.

Eu unul il joc de cand s-a lansat in Oradea, mai precis prin 2000 si cred ca o sa ma las in curand de tot. Mi-am gasit cativa prieteni si amici buni datorita acestui joc, dar cam ajunge. Enjoy!

/csglobaloffensive.jpg

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.