De ce va e frica sa spuneti lucrurilor pe nume ?

| 2 Comments

Observ tot mai mult ca oamenilor, mai precis romanilor le e frica sa spuna lucrurilor pe nume, le e rusine de ceva.

Ori le e frica sa-si refuze “prietenii” sau cunostintele sau pe alti oameni necunoscuti ori nu mai raspund la telefon cand vine vorba de facut ceva. N-am inteles niciodata de ce oamenii nu stiu sa zica hotarat DA sau NU ci totul se rezuma la “da stii, pe aici si pe dincolo, bla bla”. Credeti ca e mai bine asa sau cel mai bine e sa ziceti “Da, ma intereseaza sau Da, nu pot” sau “Nu, nu ma intereseaza sau Nu, nu pot”. Nu va da nimeni in cap daca ziceti ca nu va intereseaza sau chiar nu puteti sa faceti acel lucru. Nu va obliga nimeni sa faceti ceva si e normal. Dimpotriva, e cel mai bine sa refuzati un om decat sa-l faceti sa astepte sau nu mai raspundeti la telefon cand trebuie sa dati un raspuns. Voi singuri va faceti de ras facand aceste lucruri si va pierdeti din prieteni. Daca voi credeti ca asa e normal, treaba voastra, dar eu va sugerez sa spuneti lucrurile pe nume cand vine timpul, sa va luati o responsabilitate.

Cea mai noua chestie e “dezactivarea chat-ului facebook” si “setarea pe invizibil pe yahoo”. Sunteti naivi crezand ca oamenii nu-si dau seama de aceste lucruri. Ce oameni.

2 Comments

  1. Vezi tu, e mai simplu să te eschivezi, să te ascunzi după “degete”, decât să fii direct. Teoria ta este foarte valabilă şi la femei. Când vine vremea să le spui adio. E mai bine direct, decât prin alte metode mai “simple”. :-)

  2. Binenteles ca e mai bine direct. O sa se supere, dar o sa le treaca. Daca faci pe la spate sau prin alte metode nu e sigur ca o sa le treaca.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.