Baile Sarcau, un complex de tratament adevarat in Bihor !

| 6 Comments

Ati auzit de apa geotermala de la Sarcau? Eu sincer sa fiu n-am auzit, pana acum o saptamana cand am citit undeva de ea. Cica este atat de sarata incat te tine la suprafata plus ca “ia” durerea cu mana cu ajutorul celor 15 minerale pe care le contine (ex sulf, sare, magneziu, fier). Cica trateaza boli reumatismale, boli neurologice, afectiuni posttraumatice, tulburari circulatorii venoase si boli ginecologice cronice. Am intrat la ei pe site si am ramas masca. Complex-ul contine:

O baza de agrement:
– o piscina interioara cu apa termala, vestiare, dusuri, etc.
– patru bazine exterioare cu apa termala
– un bazin exterior cu apa dulce si jacuzzi
– un teren de fotbal sintetic
– o piscina semiolimpica cu apa dulce

O baza de tratament:
– o sala pentru efectuarea procedurilor medicale (laser, ultrasunete, magnetoterapie, crioterapie, gimnastica medicala, drenaj limfatic, masaj regional, general, anticelulitic, elongatii)
– o sala de gimnastica
– un cabinet pentru consultatii
– un cabinet pentru masaje
– o sala de asteptare

O pensiune si de trei stele si o vila de sapte respectiv opt camere. Investitia ajuns pana la 1.5 milioane de euro.

Imi pare bine ca mai avem si astfel de complexe prin judet si prin tara. Sper sa se inmulteasca. Oricum astept un feedback de la voi, ca sa stiu daca intr-adevar e buna apa de acolo.

poze complex-adorianis.ro

Mai multe la ei pe site

6 Comments

  1. Apa e foarte buna. Intr-adevar trateaza foarte multe afectiuni. Complexul se adreseaza, in primul rand, persoanelor in varsta. Din pacate serviciile pentru tineri nu sunt la nivelul de acceptare al acestora. Dar pe ansamblu e o locatie placuta, linistita si folositoare celor cu afectiuni reumatice si nu numai.

  2. anul acesta va fi al 6 an, decind am descoperit baile sarcau, ne place absolut totul, nu ne mai intereseaza alte lokatii, sa mearga cine vrea unde vrea noi tot la SARCAU vom merje,

  3. Doamna SVETLANA,va rog sa-mi sapuneti unde va cazati si ce tratamente faceti.as dori sa merg cu familia anul acesta la tratament.va multumesc

  4. Din pacate serviciile de la strandul Sarcau sunt sub orice critica ! De 6 ani fregventez strandul , intradevar e liniste lumea selecta dar nicaeri in tara nu am intalnit sa nu-ti se dea paine langa mititei doar daca platesti pt. o chifla 1 leu !!!! este ceva de toata groaza sincer nici pofta de mancare nu mai poti avea , iar cand vrei sa sevesti 2 globuri de inghetata si vrei sa fie puse la pahar raspunsul este ,, nu va pot pune la pahar 2 globuri doar daca va cunparati 3 globuri , la 2 globuri nu ai dreptul doar la cornet, asa ca e ceva de bataie de joc pe fata !!!!

  5. În acest an am petrecut 10 zile neuitate la Băile Sarcău. Am stat la Vila Possa, unde condiţiile au fost super. Mâncarea foarte delicioasă şi suficientă. Personalul nemaipomenit.Se vede, că este o staţiune privată, totul este conceput cu bun gust, este o oază pentru relaxare, dar mai ales pentru tratarea diferitelor boli. Tratamentele sunt făcute de nişte profesionişti întro bază de tratamente moderne.Numai laudă pot să aduc acestei staţiuni. Noi mergem şi anul viitor.

  6. Am auzit si eu de la citiva colegi si tarani de prin zona ,dar habar nu aveau de detalii,asa ca am intrat pe usa la unchiul google si m-am interesat.
    Anul asta aduc parintii din oltenia ,care pina acum au batut tara,sa vada si bihorul :))
    oricum ,cand mergi in statiune…ia cardul la tine ;)

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.