Patru medalii pentru CS Crisul Oradea la Campionatul National de Spada Copii 2011 !

| 1 Comment

In acest weekend s-a desfasurat la Constanta, Campionatul National de Copii 2011, la care au participat peste 500 de sportivi din toata tara la categoriile 8-9, 10-11 si 12-13 ani. Printre sportivii prezenti s-au numarat si 11 fete si 7 baieti de la CS Crisul Oradea, antrenati de un colectiv de antrenori, Tardi Otto, Tardi Zoltan, Tardi Zsolt, Grosman Raluca, Robert Csordas, toti condusi de antrenorul emerit Nicolae Ille.

La categoria 8-9 ani feminin individual, Barabas Sara, o eleva la scoala Ioan Slavici din Oradea (inv Mihaela Cosoreanu, fosta campioana), dintr-o generatie de exceptie a reusit sa castige medalia de aur dupa ce si-a dominat categoric toate adversarele. Vicas Maria a reusit sa se claseze pe locul 7.

/barabassaracn2011.jpg
Barabas Sara

La categoria 12-13 ani feminin individual, vicecampioanele mondiale, Handlery Anna si Benea Bianca au reusit un parcurs extraordinar pana in primele 8. Din pacate, Anna s-a oprit pe locul 5, dar Bianca a reusit sa devina vicecampioana nationala dupa ce a pierdut eterna finala cu Aleaxandra Predescu (Stesial).

/beneabiancacn2011.jpg
Benea Bianca

La 12-13 ani echipe, fetele noastre au reusit sa castige medalia de aur dupa un parcurs extraordinar. Pentru intrare in primele 4 le-au invins pe fetele de la CS Satu Mare 2 (45-26) si s-au calificat in semifinale, unde le-au intalnit pe fetele de la Stesial Bucuresti. Aceasta batalie, de fapt adevarata finala, a fost una foarte disputata. Handlery Anna, Andreea Tufan si Delean Timea au avut un inceput foarte bun, iar spre final Benea Bianca a spulberat-o pe Alexandra Predescu cu 6-3, ducand scorul la 45-42. In finala le-au batut pe fetele de la CS Satu Mare (45-37) si astfel au devenit campioane nationale.

/fetecn2011.jpg
Benea Bianca, Handlery Anna, Andreea Tufan si Delean Timea

La categoria 12-13 ani masculin indivudual s-a evidentiat Olar Dominic, care a terminat pe locul 5.

La 12-13 ani masculin echipe, Biro David, Olar Dominic, Radu Anastase si Letea Andrei au trecut de LPS Bihorul (45-16) pentru intrare in 8, CSS Baia Mare (45-26) pentru intrare in 4, dar din pacate au pierdut semifinala in fata celor de la CS Satu Mare. Au reusit sa castige meciul pentru medalia de bronz in fata celor de la CS Satu Mare 2 (45-39). Trebuie sa recunoastem ca este o performanta importanta, tinand cont ca sunt mai mici decat limita de varsta.

/baieticn2011.jpg
Biro David, Olar Dominic, Radu Anastase si Letea Andrei

Evolutii satisfacatoare au avut si Busila Adrian, Vicas Alex, Lacziko Greta, Kurucz Csenge, Vulturar Giulia, Denisa Filimon si Pasca Ioana.

Sursa: AICI

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.