Oradeanul Dan Fasie, Alina Dumitru, Andreea Chitu, medalii de argint si bronz la Cupa Mondiala de Judo de la Sao Paolo!

| 0 comments

In acest weekend a avut loc la Sao Paolo, Brazilia, o etapa de Cupa Mondiala la Judo la care au participat si cativa romani cu succes. Printre ei s-au numarat si oradenii Dan Fasie si Costel Danculea, care nu de mult au reusit sa castige medalii de aur si bronz la Cupa Mondiala de la Bucuresti respectiv Cupa Mondiala de la Rio de Janeiro.

Oradeanul Dan Fasie a ajuns pana in finala la categoria 66 kg, dar a pierdut in fata brazilianului Luiz Revite. A ramas cu medalia de argint.

La feminin, campioana europeana si olimpica, Alina Dumitru a reusit sa obtina doar locul 2 la 48 kg dupa ce a pierdut in fata belgiencei Charline Van Snick. La 57 kg, Andreea Chitu a luat medalia de bronz, dupa ce a fost invinsa in semifinale de brazilianca Rafaela Silva.

La 73 de kg, oradeanul Costel Danculea a fost eliminat in semifinale de mongolianul Nyam-Ochir Sainjargal, iar dupaia a pierdut pentru locul 3 in fata polonezului Adamiec Tomasz. La categoria -100 kg, ploiesteanul Daniel Brata a fost invins in semifinale de belgianul Elco Van Der Geest si dupa aceea a pierdut si pentru locul 3 in fata brazilianului Correa Lucianu. Monica Ungureanu si Andreea Catuna au fost eliminate in turul doi la 52 kg, iar Vladut Simionescu a fost invins in recalificari la +100 kg. Hai Romania!

Articole Relevante:

Corina Caprioriu si oradeanul Costel Danculea, aur si bronz la GP-ul de la Rio de Janeiro !

Oradeanul Dan Fasie, medalie de aur la Cupa Mondiala de Judo de la Bucuresti !

Brata Daniel, medalie de bronz la GP de Judo de la Baku !

Alina Dumitru si Corina Caprioriu, aur si bronz la CE de Judo de la Istambul !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.