CSM Oradea a castigat Cupa Romaniei 2011 la Spada Masculin!

| 0 comments

In acest weekend a avut loc la Constanta, Cupa Romaniei la Spada masculin. La aceasta competitie, care se desfasoara in fiecare an au participat 60 de sportivi de la 12 echipe din tara. Vicecampioana nationala, CSM Oradea, antrenata de Nicolae Ille si care i-a avut in componenta pe Radu Andrei, Timoce Andrei, Tardi Otto, Tardi Zoltan, Tardi Zsolt si Csordas Robert a reusit sa castige proba pe echipe, desi in ultimul timp au plecat doi sportivi de valoare precum Arkosi Bertalan si Nyisztor Alexandru. Echipa oradeana a trecut in primul tur de CSM Craiova (45-12) ca mai apoi sa invinga una dintre favorite, si anume U Craiova (45-36). La aceasta victorie Tardi Otto a fost decisiv. In semifinala, Oradea a trecut de campioana nationala CS Satu Mare (45-39), Andrei Timoce ivingandu-l pe campionul national Adrian Pop in ultimul asalt. Finala a fost castigata de catre CSM Oradea, care a invins CSU Tg Mures dupa un inceput relaxant si ezitant (10-5 pentru CSU Tg Mures). Tardi Zoltan a intors scorul ivingandu-l pe Rigo Robert cu 8-1, iar Radu Andrei a incheiat meciul la 45-36.

/cuparomaniei2011.jpg
Radu Andrei, Timoce Andrei, Nicolae Ille, Tardi Zsolt, Tardi Otto, Tardi Zoltan

Proba la individual a fost castigata de Adrian Pop (CS Satu Mare)

La Constanta s-a mai desfasurat si memorialul Paul Calin, la care oradenii s-au descurcat de minune. Radu Andrei a castigat competitia, iar Tardi Otto s-a clasat pe 3. Tardi Zoltan a ocupat la sfarsit locul 7.

/paulcalin2011.jpg
Radu Andrei

Am castigat competitia desi nu mai avea nimeni incredere in noi. Am pierdut doi sportivi buni, dar ne-am mobilizat si le-am aratat ca suntem mai buni. Suntem o echipa tanara si in formare si am incredere ca vom reusi tot ce ne dorim, a declarat Nicolae Ille

Sursa: AICI

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.