Sase medalii pentru gimnastica romaneasca, la CE de Gimnastica de la Berlin !

| 0 comments

Romania a reusit sa se obtina sase medalii (trei de aur, doua de argint si una de bronz) la Campionatul European de Gimnastica de la Berlin 2011 prin:

Sandra Izbasa – medalie de aur la sarituri. Pe locurile 2 si 3 s-au clasat Oksana Chusovitina, Germania respectiv Arielle Kaeslin, Elvetia.

sandraberlin.jpg

Sandra Izbasa – medalie de aur la sol. Pe locurile 2 si 3 s-au clasat Diana Chelaru respectiv rusoaica Yulia Belokobylskaya.

sandradianabelin.jpg

Flavius Koczi – medalie de aur la sol. Pe locul 2 s-a clasat israelianul Alexander Shatilov respectiv rusul Anton Golotsutskov. La sarituri Flavius s-a clasat pe locul 4, aproape de o alta medalie.

kocsiberlin1.jpg

Flavius Koczi – medalie de argint la individual compus. Medalia de aur a fost castigata de germanul Philipp Boy, iar pe locul trei s-au clasat ucrainianul Mykola Kuksenkov si Daniel Purvis din Marea Britanie.

kocsiberlin.jpg

Diana Chelaru – medalie de argint la sol. Medalia de aur a fost castigata de Sandra Izbasa iar pe locul trei s-a clasat rusoaica Yulia Belokobylskaya.

sandradianabelin.jpg

Amelia Racea – medalie de bronz la individual compus. Medalia de aur a fost castigata de rusoaica Anna Dementyeva, iar medalia de argint de nemtoaica Elisabeth Seitz.

raceaberlin.jpg

poze daylife.com

Articole Relevante:

Diana Chelaru, vicecampioana mondiala la sol !

Noua medalii pentru gimnastica feminina la Campionatul European!

Marian Dragulescu si Flavius Koczi pe primele doua locuri la sarituri!

Sandra Izbasa, medalie de aur la sol la Beijing !

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.