Nici Basescu si nici Boc nu sunt de vina !

| 1 Comment

Aud tot mai des ca presedintele Basescu si premierul Boc sunt de vina ca tara merge asa de prost. Mie unul mi se pare cea mai proasta scuza si cel mai ridicol mod de a da vina doar pe conducatorii acestei tari.

In primul rand, noi romanii (nu eu) i-am votat, deci asta ne face si pe noi vinovati si in al doilea rand tot noi romanii nu stim sa ne sustinem conducatorii indiferent de cine ar fi. Sa zicem ca ar fi aleasa cea mai cinstita persoana din Romania si va garantez eu ca in cateva luni, un an i-am gasi o problema. Noi credem ca daca ii votam e de-ajuns. Nu, nu e de-ajuns. Trebuie sa-i si sustinem. Noi nu stim cu adevarat ce se intampla in spatele cortinelor, doar ce vedem in presa. Si stim cu totii cat de mincinoasa si manipulatoare e presa (aici vb in general, nu dau nume). V-ati gandit la faptul ca ar putea fi amenintati de “oameni mai importanti”? Ca le-ar putea fi amenintate familiile? Ca ar fi alte jocuri in spate? Nu, binenteles ca nu. Noi vedem doar ce e la suprafata. Si nu zic asta ca sa-i apar, ci ca sa va treziti.

In al doilea rand, noi romanii suntem niste lenesi si barfitori si ar trebui sa ne uitam in oglinda prima data. Ce pot sa faca cateva sute de oameni cand 23 de milioane nu vor? (excluzand copiii). La ce ma refer prin “nu vor”? La faptul ca nu suntem in stare sa facem ceva cu adevarat in viata si asteptam totul de-a gata. Noi nu stim sa sustinem nici o echipa de fotbal pana la capat si vrem ca tara sa fie in top-urile europene. Noi ne uitam toata ziua la telenovele si stiri si vrem ca in tara asta sa se schimbe ceva. Politicienii au furat, sunt constient de asta si va dau dreptate, dar cine i-a lasat? Cine comenteaza din spatele televizorului? Cine se plange toata ziua ca Romania merge prost si ca asta ne e soarta? Pe cine intereseaza mai mult gradina vecinului? Cati mergeti la greve? Milioane? Cred ca nici la Revolutie nu am fost foarte multi. De ce? Pentru ca nu suntem uniti.

Asa ca degeaba dati vina pe Basescu si Boc ca nu e ok. Oricine ar veni la conducere, cu astfel de oameni pesimisti, care nu sunt dispusi sa faca nimic pentru viata lor, nu va putea schimba nimic.

TREZITI-VA ROMANI!!!

ca si incheiere un banc
Ajunge unul in Iad. Vede acolo trei cazane. Unul cu rusi, unul cu nemti si unul cu romani. Si intreaba. La rusi de ce stau astia cu kalashnikov? Pai rusii sunt mai rebeli, rebuie sa stea cineva in fata lor. La nemti de ce nu sta nimeni? Pai nemtii sunt mai organizati, stiu ce vor… Nu trebuie sa stea nimeni in fata lor. La romani, nu sta nimeni. Asta mirat, intreaba. Pai cum la romani nu sta nimeni? Pai nu trebuie sa stea, cand unul incearca sa iasa, ceilalti il trag inapoi.

Articole Relevante:

Timpul are o valoare imensa !

Ne plangem, ne plangem si iar ne plangem !

Criza de neuroni si rabdare, nu de locuri de munca !

Cand ati zambit ultima oara ?

One Comment

  1. Dane stii cum e? Extrem de simplu. Eu unul am votat cu Basescu si sincer sunt mandru ca mi-am exercitat dreptul la vot, pe cealata parte dintre cei mai multi ce comenteaza i-as ruga foarte frumos sa imi arate “Stoantza” de vot de pe spatele buletinului si apoi putem dialoga…
    Cine a vizualizat Zeitgeist si filme asemanatoare pe net caci la Tv nu aveti sa le vedeti vreodata, stie foarte bine ce patesti daca refuzi FMI-ul in mod repetat, luati seama la ultimele regimuri ce au picat, in special cel romanesc, ma refer comunist, adica ma poate contrazice cineva ca Romania, pe vremea lui “ceasca” , eram prea mic din pacate pe atunci, nu era ok din prisma faptului ca am platit toate datoriile externe chiar si catre FMI? Asta se doreste, gradul de indatorare cat mai mare, aviz CREDITELOR DOAR CU BULETINUL, aviz datornicilor la banci prin orice fel de credite, aviz tuturor celor ce sunt asistati social desi sunt sotii de bulibasa, sau au si cate o masina, ei duc clientii cu taxi la negru, sau evefcutaza servicii prin care castiga bani si nu platesc taxe la stat! Nu e bai, platesc Andrei Manea si Dani Ile si pt voi, dar nu va plangeti ca va bate cel de sus…
    Si de iesea Antonescu Crinutz presedinte tot naiba ne lua acum…In clipa in care tu mori sa ajungi in UE, trebuie frate politisti comunitari, vreo 90 de mii am inteles, clar ca s-a incarcat sistemul bugetar si asa supra incarcat de toate neamurile celor din primarii si asa mai departe, SOC, groaza, avem pre multi bugetari, evident ca da :)) Cine are putina judecata vede si ceva bun in toata prostia ce o traim, iar cine are si mai mult creieras se chinuie in loc sa se planga si… poate… ajunge sa realizeze ceva. Degeaba va tot bateti capul, nu se mai poate face cam nimic, trebuie sa joci in hora lor altfel vom ajunge paria cu totii. Daca nu suntem destui sa pornim o miscare, ne rezumam la cate o stire buna citita din cand in cand….
    Uite, de ex, pe Dani il apreciez, se descurca, are concedii frumoase, sotie, un loc de munca bun, realizari anuale, daca el poate, restul de ce nu iar lua exemplu? Te salut Dane, o zi buna

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.