Laurentiu Branescu a semnat cu Juventus !

| 2 Comments

Portarul roman de doar 16 ani, Laurentiu Branescu a semnat ieri un contract cu marea echipa Juventus. El a ajuns la batrana doamna direct din Liga 2, de la echipa CSM RM Valcea in schimbul sumei de 450 000 EURO. Imi place de el ca e foarte optimist si ca vrea sa se impuna in cativa ani si la echipa mare. Felicitari si ii dorim tot binele din lume. Singurul lucru care nu-mi place este ca i se zice “noul Buffon”. N-am inteles niciodata de ce jucatorii tineri trebuie sa fie “noul Hagi”, “noul Maradonna” sau “noul Messi”. Fratilor lasati-i sa fie ei insusi. Trebuie sa joace bine si sa aiba stilul lor.

Este un pas foarte important pentru cariera mea. Juventus este un club foarte mare, iar faptul ca am ajuns acolo reprezintă un vis împlinit pentru mine. Am fost primit foarte bine. M-a impresionat foarte mult valoarea jucatorilor si deja i-am vazut pe Del Piero, pe Buffon si pe Quagliarella. Cred ca in trei ani de zile voi ajunge titular. Simt ca pot ajunge un portar mare. Idolul meu este Edwin Van der Sar, in primul rand pentru jocul lui de piciora declarat Laurentiu Branescu

branescujuventus.jpg

poza prosport

2 Comments

  1. E un pas mare inainte pentru acest pusti, si cred ca va confirma la echipa de tineret pentru care v-a evolua initial, si sunt sigur ca el ne va demonstra ca Juve n-a dat atatia bani pe el degeaba. Il asteptam sa creasca, sa ne apere poarta echipei nationale:)

  2. Bn branescule tot asa \:d/ .Cand ajungi la real sa ma suni ;)

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.