HostX.ro – Domenii .eu la 3.99 euro/an si .info la 5.99 euro/an !

| 0 comments

Cu toate ca zilele acestea zapada este in mare suferinta, privind in perspectiva, cateva zile pe partiile de schi alaturi de prieteni sunt nepretuite. Cum toate lucrurile bune au si un sfarsit, gaura din bugetul personal va deveni vizibila la intoarcerea acasa. Acesta este momentul in care reducerile si promotiile pot fi apreciate la adevarata lor valoare.
In plus, exista o legatura stransa intre schi si web hosting: orice schior trebuie sa aiba un blog in care sa isi prezinte performantele si de ce nu, sa ilustreze vizual aventurile personale pe partiile de schi.
Avand cunostinta de acest principiu, echipa HostX.ro a scos la bataie 2 oferte interesante: domenii .eu (3.99 euro/an + TVA), respectiv domenii .info (5.99 euro/an + TVA).
Si pe partea de web hosting cei de la HostX.ro au 2 promotii interesante :
Switch – 18 luni gratuite : intre 6 si 18 luni gratuite (in functie de intervalul de plata ales) pentru orice abonament de web hosting achitat pentru minim 12 luni sau 1+1: un abonament de gazduire web gratuit suplimentar pentru orice comanda achitata pentru minim 12 luni.
Nu este de ignorat ca pentru orice comanda de gazduire web pentru 24 de luni puteti solicita un domeniu .eu sau .com gratuit! Promotiile sunt valabile pana la 01.03.2011.
HostX.ro ofera servicii de web hosting pentru mai mult de 11.000 de domenii. Oferta HostX.ro include abonamente shared si reseller hosting cu trafic necontorizat pe platforme Linux sau Windows, VPS-uri si servere dedicate. Suportul tehnic este oferit 24×7 de o echipa specializata, cu un timp mediu de raspuns sub 30 de minute.

Leave a Reply

Required fields are marked *.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.